עבור לתוכן

רמקולים של corsair שקניתי היום

Featured Replies

פורסם

קניתי את corsair sp2500 מ-ksp היום, התלבטתי ואמרתי גם למוכר שהתלבטתי ביניהם לבין microlab solo7c

ההתלבטות הייתה בעיקר כי לסולו אין בס חזק כל כך וממש חשוב לי סאב וופר טוב לסרטים משחקים ובמיוחד למוזיקה אלקטרונית שאני אוהב בעיקר

קניתי הרגע סיימתי לחבר הכל טוב ויפה הבס מרשים ביותר וגם קראתי עליו שהוא מגיעה לתדרים נמוכים מאוד ושהוא חזק ובכלל המערכת חזקה

אני רק רוצה להגיד שאני עכשיו בוחן שירים אני שומע עכשיו blink 182 - mutt

ושציפיתי ליותר, אין פשוט רואים שזה סטיליטיים ולא רמקולים טובים למוזיקה אני ביקושי מרגיש כאילו אני שומע את המוזיקה כאן ואני לא יודע אם עשיתי טעות והייתי צריך ללכת על ה- solo 7c של מיקרולאב,בבקשה אם מישהו מכיר את הרמקולים שיש לי ויכול להסביר לי קצת עליהם אם הם טובים למה הם יותר מתאימים וכדומה אני אשמח תודה רבה אני פשוט חייב קצת עזרה...

פורסם

בראש ובראשונה, תתחדש!

דבר שני, ל SOLO7 אין באס? מי אמר לך שטות כזאת?

אם קנית רמקולים בעיקר למוזיקה, ובעיקר אלקטרונית - SOLO 7 לוקח בגדול, בכל אלמנט/הספק/תועלת.

חוץ מזה, אין שום טעם להשוות בין מערכת שהיא 2.0 לבין 2.1.

בגדול - ורק בגדול, SOLO 7 - מדויק יותר, חד יותר, נקי יותר וטוב יותר.

אם זה היה תלוי בי, הייתי עוטף הכל בחזרה ומכניס לקופסא ומחליף לSOLO7, וזה כמובן במידה ויש לך חדר גדול ומקום בשביל הרמקולים.

מאידך, מערכת שהיא עם סאב נפרד - 2.1, 4.1, 2.1 וכן הלאה, אכן מתאימה יותר לסרטים ומשחקים - אבל זה כשמדובר במערכת קצת יותר רצינית שבאמת תרגיש בהבדל, בנוסף לכך, המינימום פה הוא 5.1.

בגדול, אם הינך נהנה ממה שיש לך עכשיו, תסתפק ותשאר עם מה שיש לך, הרי האוזניים הם שלך.

פורסם
  • מחבר

חח וואי עד שקצת התלהבתי ממה שיש לי שוב אני מתבאס עכשיו :(

אין התקשרתי לחברה אי אפשר להחליף הלוואי שהייתי יכול עשיתי טעות הייתי צריך לקנות את הסולו7 C כניראה...

מקווה שמה שיש לי נותן תמורה למחיר לפחות ושזה גם טוב

תודה

פורסם

בפעם הבאה אל תקשיב לכל ארחי פרחי מ-FXP שחושב שמערכת ללא סאב וופר לא מפיקה באס טוב. לסולו 7 יש באס בריא ושמן ועוד אפשר להגביר אותו.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתה חושב יש להם תמורה למחיר לרמקולים של corsair sp2500 ? הם טובים בכלל ?

פורסם

בפעם הבאה אל תקשיב לכל ארחי פרחי מ-FXP שחושב שמערכת ללא סאב וופר לא מפיקה באס טוב. לסולו 7 יש באס בריא ושמן ועוד אפשר להגביר אותו.

סליחה,אני לא זוכר אשכול שלך בFXP ובעיקר בגלל שאנחנו מאוד ממליצים על הסולד 7C.

שלח לי את האשכול שלך והמטעים יטופלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים