עבור לתוכן

בעיה | המחשב לא מתפקד טוב

Featured Replies

פורסם

אלהן ,

אין לי מושג איך להסביר את הבעיה שיש לי במחשב כי אין לה איזה תמונה או דרך להסביר אותה אני פשוט אתחיל מהתחלה :

לפני זמן מה מחקתי את האנטי וירוס שלי וכל יום התעצלתי להוריד חדש , לאחר זמן מה חדר לי למחשב וירוס שגרם למערכת שלי לצרוך המון כוח , כאילו במנהל משימות היה המון צריכה של כוח מה שלא היה בעבר , עשיתי פירמוט סרקתי את המחשב (nod32) ולא נמצאו שום וירוסים למינהם .

כיום המחשב עושה לי את אותם בעיות שלפני הפירמוט לדוגמא : שאני רואה סרט או שומע שיר וגולש בפייסבוק למשל אז השירים כאלה נשמעים מגעיל עם תקיעות קטנות בין השירים וגם לפעמים השיר פתאום הופך להיות בסלאו מושן , וגם העכבר עושה לי בעיות למשל שאני בא להעתיק משהו הוא מסמן לי סתם דברים ועושה בעיות שאני לא חושב שזה וירוס , המחשב ממש ממש אבל סובל ואין לי מושג מה לעשות המחשב הזה היה רגיל להיות מחשב שהיה מסוגל להפעיל GTA IV והיום בקושי לשמוע שירים ביוטוב הוא יכול , יש איזה תוכנה שאולי יכולה לפתור בעיות במחשב חוץ מהF8 ששם אני עושה ריפאייר למחשב את זה ניסתי ולא עזר עשיתי פירמוט לא עזר התקנתי דרייברים לא עזר אין לי מושג כבר מה לעשות אני מאד מתגעגע למחשב הישן שלי שהיה מסוגל לעשות הכל

עם מישהו יוכל לעזור לי אני מאד אשמח , תודה לעוזרים מראש !

CPU Type Intel Pentium III Xeon, 3000 MHz (7 x 429)

Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT

פורסם

כנראה וירוס "זכויות יוצרים" לא שאני מאשים כן.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון...

פורסם

מחשב שלך עובד לאט, התקנתה מערכת הפעלה והוא עדיין עובד לאט?

תתחיל לבדוק חומרה, תבדוק דיסק הקשיח עם MHDD (מדריך בחתימה שלי)

קיריל,

ברק מחשבים, אשקלון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים