עבור לתוכן

נוזל קירור למערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

אני עומד להתקין מערכת קירור מים, הראשונה שלי ורציתי לדעת קצת יותר על נושא הנוזל עצמו שעובר במערכת

כתוב שצריך לערבב עם מים את החומר שהם מביאים בערכה, אבל זה נראה לי ממש מאעפן

לא כדאי לקנות מים מזוקקים או לקנות מי רדיאטור ששמים במכוניות? ומה עושה בכלל החומר שמביאים לערבב איתו את המים?

תודה על העזרה!

ד.א. המערכת היא Aquarius II

פורסם

תשתמש במים מזוקקים ותשתמש בנוזל שמסופק, לפי הכמות שמצויינת...אני לא יודע מזה בדיוק אבל אני מניח שזה למנוע מכל מני דברים "לחיות" במערכת :)

פורסם

קנה נוזל מוכן של EMP. אשר ימנע אבנית, חלודה, כורוזה ושאר מזיקין.

פורסם

כן ואם אתה רוצה שזה יזהר בUV אז תיקח שלט כזה זוהר בלילה של יצאיה וכו' תוציא את היכבה העליונה ואז יהיה זרחן תגרד אפקה ותשים במים זה מגניב ביותר

פורסם
  • מחבר

הלו תכתוב יותר לאט לא הבנתי כלום ???

פורסם

90% metanol or how ever u spell it

10% anti freeze :]

thats what ill be using

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק אני קונה מטנול ואנטי פריז?

פורסם

anti freeze בכל תחנת דלק שמכבת את עצמה

מנטהול או משהוא כזה באייס או משהוא דומה אני חושב

אם אתה הולך להריץ מערכת רגילה תשתמש במים מזוקקים או נוזל קירור לרדיאטור... או 50% מיים מזוקקים 50% מנטהול לתת למים יותר נוזליות

אם אתה מריץ את המים בטמפ קפיאה אז מיים לא ילכו

פורסם

במקום מטאנול, אתה יכול לקנות כוהל רפואי בכל בית מרקחת (אם אני לא טועה 97% על תשתה אותו זה לא וודקה)

פורסם

הוא הרבה יותר יקר אני חושב..

ובמקום אנטי פרייז אתה יכול לשים נוזל לניקוי שמשות של מכוניות.. זה עומד בטמפ נמוכות מאוד.. (לך תנקה תשמשה בסיביר עם מים .. :P)

פורסם
  • מחבר

בתור רוסי אני חושב שאני אעמוד (אם אני לא אתעלף) ב 97% אלכוהול :)

בקשר לזה נראה אחרי סוף השבוע

אבל מה אתם אומרים על הנוזל של EMP? לא יותר פשוט וכדאי?

ויש לי אקווריוס 2 עם תוספת ל GPU והגשר הצפוני

תודה, אלון

פורסם

בתור בנאדם (?) אתה לא תעמוד ב 97% אלכוהול וזה יעוור אותך (ואני לא צוחק)...

פורסם
  • מחבר

אהבתי את התמונה מנוורהוד! וגם אני אומר לך בתור אשף נרגילות, אני מסוגל לעמוד ב 97% אולי קצת מהול...

בכל מקרה אני אבדוק את העניין.... :) אבל מה בקשר לתערובת המוצלחת ביותר לקירור מים?

פורסם

חשוב !! בטיחות. !!

תשתמש במים מזוקקים או מים מהמזגן !

כי אם אתה בונה לבד , וגם אם לא, יש אפשרות דליפה , ומים מזוקקים לא יוצרים קצרים ! ניתן לטבול מחשב בהם וימשיך לעבוד רגיל.

רק אחרי שתהיה בעל נסיון תשקול אם להוסיף משהו למים . לדעתי לא צריך כי זה לא מה שהכי משנה לתפוקת הקירור של המערכת שלך.

פורסם

בפעם המי יודע כמה: מים מזוקקים כן יוליכו חשמל! הם יתחמצנו עם המתכות השונות ויגרמו לקצר עצבני במערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים