עבור לתוכן

מישהו כבר ראה את "שיבת המלך"?

Featured Replies

פורסם

הסרט היה מצוין קצת משכו ת'סוף ו היה עוד כמה קטעים שהיתי גוזר אבל סה'כ נהנתי מכל הטרילוגיה,אבל עדיין לדעתי הטרילוגיה שנהנתי מכל פרק זה היה "בחזרה לעתיד"

חחחחחחחחחח אחלה טרילוגיה,שהייתי קטן ראיתי אותם איזה 8000 פעמים,ניסיתי לראות אותם עוד פעם שיצאו ל dvd אבל לא נהנתי כל כך ::)

• תגובות 42
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ME 2!!!!!!

זה היה מדהיייםםםםם, הפרידה של דאלן ושרידן הייתה כזאת עצווובה.......

ובסוף, כשהוא על הwhite star ולוריאן מגיע לקחת אותו ויייייייייייייייייייייייייייייייייייי

:'(

כן,בכיתי כמו איזה ילדה קטנה,ושבבילון 5 מתפוצצת (ספוילר :P) עם המנגינה....אלוהים ישמור!!!

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לראות שוב את B5 מהתחלה - NO. 3....

פורסם

יש לי את עונות 1-3 ב dvd ... לפני יומיים עשיתי pre order לעונה הרביעית.

Btw גו סטרזינסקי גדל על שר הטבעות,וגם בבילון 5 זו טרילוגיה אבל שמתפרסת על 5 עונות.

פורסם

זה לא יכול להיות טרילוגיה אם זה מתפרס על חמש עונות.

פירוש המילה טרילוגיה היא שלושה חלקים, טרי= שלוש.

כלומר שגם מלחמת הכוכבים היא לא טרילוגיה (אלא אם סופרים מפרק 4 עד 6, המקוריים של לוקאס).

פורסם

טעות בידך,בבילון 5 זה סיפור אחד,כמו ששר הטבעות מתפרס על 3 ספרים,בבילון 5 מתפרס על 5 עונות.

מלחמת הכוכבים זו טרילוגיה של שני סיפורים כל סיפור 3 סרטים. :)

עריכה: בעצם לא יודע,אתה צודק אם הקטע של הטרי=3

פורסם

אני הולך לראות את הסרט היום (שלוש וחצי שעות - the horror!)

תאחלו לי בהצלחה, אבל בכל מקרה - הכנתי לעצמי את ה LOTR Survival Kit בצורה מודפסת -

For those of you planning on seeing the third LOTR movie at the theater her are some survival tips.

1. Stand up halfway through the movie and yell loudly, "Wait... where the hell is Harry Potter?"

2. Block the entrance to the theater while screaming: "YOU SHALL NOT PASS!" - After the movie, say "Lucas could have done it better."

3. At some point during the movie, stand up and shout: "I must go! Middle Earth needs me!" and run and try to jump into the screen. After bouncing off, return quietly to your seat.

4. Play a drinking game where you have to take a sip every time someone says: "The Ring."

5. Point and laugh whenever someone dies.

6. Ask the nearest ring-nut if he thinks Gandalf went to Hogwarts

7. Finish off every one of Elrond's lines with "Mr. Anderson."

8. When Aragorn is crowned king, stand up and at the top of your lungs sing, "And I did it.... MY way...!"

9. At the end, complain that Gollum was offensive to Ethiopians

10. Talk like Gollum all through the movie. At the end, bite off someone's finger and fall down the stairs.

11. When Shelob appears, pinch the guy in front of you on the back of the neck.

12. Dress up as old ladies and reenact "The Battle of Helms Deep" Monty Python style.

13. When Denethor lights the fire, shout "Barbecue!"

14. Ask people around you who they think is the next "Terminator" sent from the Middle Earth of the future to assassinate Frodo Baggins

15. In TTT when the Ents decide to march to war, stand up and shout "RUN FOREST, RUN!"

16. Every time someone kills an Orc, yell: "That's what I'm Tolkien about!" See how long it takes before you get kicked out of the theatre.

17. During a wide shot of a battle, inquire, "Where's Waldo?"

18. Talk loudly about how you heard that there is a single frame of a nude Elf hidden somewhere in the movie.

19. Start an Orc sing-a-long.

20. Come to the premiere dressed as Frankenfurter and wander around looking terribly confused.

פורסם

אני הולך לראות את הסרט היום (שלוש וחצי שעות - the horror!)

תאחלו לי בהצלחה, אבל בכל מקרה - הכנתי לעצמי את ה LOTR Survival Kit בצורה מודפסת -

7 ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

פורסם

טעות בידך,בבילון 5 זה סיפור אחד,כמו ששר הטבעות מתפרס על 3 ספרים,בבילון 5 מתפרס על 5 עונות.

מלחמת הכוכבים זו טרילוגיה של שני סיפורים כל סיפור 3 סרטים. :)

עריכה: בעצם לא יודע,אתה צודק אם הקטע של הטרי=3

בבילון זה סיפור אחד, אבל זה לא טרילוגיה.

גם מלחמת כוכבים זה סיפור אחד אבל גם זה לא טרילוגיה.

ו15 הכי אדיר - RUN FOREST, RUN!

פורסם

גם אני הלכתי לסרט הזה ביום שישי (שלשום). ת'אמת באתי לסרט רק בשביל ליראות את הקרב והקרב בהחלט היה מרשים לא איכזב, אבל באמת הקטע שהם משכו בסוף באמת מעצבן חשבתי שהסרט לא נגמר! היו כמה אנשים שפשוט עזבו את העולם אחרי שכל הקרבות הסתיימו.

באמת סרט שווה 8).

פורסם

היו כמה אנשים שפשוט עזבו את העולם אחרי שכל הקרבות הסתיימו.

יהי זכרם ברוך.

אני מניח שאתה מתכוון לאולם.

בקשר לסרט, אני אלך לראות מתישהו השבוע.

פורסם

הצדק אימך ידידי אכן טעיתי, אך להבא דע לך שהערות מהסוג הזה נעשים בפרטי.

פורסם

סרט מדהים ומהמם הטרילוגיה הכי טובה שראיתי בחיים שלי (מטריקס פשוט חרא אחד גדול ליד היצירה הזאת)

ראיתי אותו בבכורה הרגילה מה שנקרא.

בסך הכול ראיתי את הסרט הראשון שלוש פעמים בקולנוע (פעמיים בהקרנה "פרטית" רק אני אבא ואחי זה התאפשר לנו דרך קשרים מאוד קרובים), ועוד כמה פעמים בבית

את השני פעמיים ועוד הרבה פעמים בבית

והשלישי פעם אחת בנתיים יש לציין

אני מסכים צאם כול אלה שאמרו שהסוף משעמם הוא לא רק משעמם הוא מעצבן אחרי סצנת קרב כזה גדולה מגיעות 20 דקותצ כמעיט עם אני לא טועה של סגירת מעגל אפשר היה לקצר מעט זה לא היה גורע שום דבר מהיצירה הזאת ומטולקין שלמרות שלא קראתי אף אחד מספריו אני פשוט סוגד לו!

אז למה אתה מחכה? למה הפרופיל שלי קיים? תקרא כבר טולקין!!!

זה לא יכול להיות טרילוגיה אם זה מתפרס על חמש עונות.

פירוש המילה טרילוגיה היא שלושה חלקים, טרי= שלוש.

כלומר שגם מלחמת הכוכבים היא לא טרילוגיה (אלא אם סופרים מפרק 4 עד 6, המקוריים של לוקאס).

לפי מה שאני יודע, מלחמת הכוכבים היא כן טרילוגיה, המורכבת מטרילוגיות (4,5,6 יצאו בהתחלה, עכשיו יוצאים 1,2,3 ובסוף יצא הפרק האחרון 7.8.9.) אבל זה מה שאני הבנתי.

לי יש בבית את שתי הגרסאות של שר הטבעות בעיברית (הראשנה הרבה יותר טובה!), את שני ההוביטים בעיברית, הסילמרליון, סיפורים שלא הושלמו (איזה תרגום גרוע לשם...), את הטרילוגיה באנגלית, את ההוביט באנגלית ואולי אני אקנה גם את HOME.

הסרטים טובים, אפילו מעולים (כנראה אני אלך לשלישי שוב לפני המפגש ביום חמישי If my ex could came, אבל הם לא משתווים לחוויה שעוברת מהספרים. שר הטבעות (בניגוד לספרי פנטזיה אחרים לדעתי), לא שואב את כולם פנימה, הוא לא מתאים לכולם (השפה, ההתחלה האיטית וכו') אבל את מי שהוא כן שואב, זה באופן סופי ומוחלט לגמרי. לחלוטין הספר האהוב אלי ביותר!

בכל מקרה, למי שמתעצבן על הסוף. בספר, יש עוד משהו כמו 60-70 עמ' אחרי הקרב האחרון ועד הסוף. ואני מעדיף את זה ככה. שונא סיפורים/סרטים שנגמרים בבום. בסוף מוחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים