פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים ורואים צבעים הזויים כאלה כל המסך מלא סגול כחול ריבועים ומשולשים בכל מיני צבעיםמה עושים !?!?!?!?!? אני משתגע כבר חשבתי שאני יוכל סוף כל סוף לשחק בGTA IV אניח משתגעעעעע בבקשה תעזרוהמפרט:I7 2.8Ghz(גם חדש)לוח אםGIGABYTE EP43כרטיס מסךGTX 560 asus
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים זה קורה באמצע משחק או בשולחן העבודה?מה שתעשה בינתיים:תמחק את הדריוורים דרך לוח הבקרה ואז תסיר שאריות עם התוכנה driver sweepr, ותתקין דריוורים עדכניים.תבדוק טמפ' במאמץ ומנוחה.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים רגע, איזה מעבד? איזה לוח אם?לא מסתדר לי I7 ללוח סוקט 775.ו-GTAIV מאד מושפע מהמעבד. ופחות מכרטיס המסך.
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים לפי התדר של המעבד יש לך כנראה-I7-860 שעובד ב-2.8G .לתושבת-1156לפי הדגם של הלוח EP43.יש לך בכלל לוח לתושבת-775הלוח והמעבד לא יכולים לעבוד ביחד.תושבות שונות.מה שאתה מתאר שרואים על המסך.יכול להיות חומר טוב.אבל יותר הגיוני-שהכרטיס החדש לא תקין.ויכול להיות שספק הכח שלך.לא מצליח לתפקד עם הכרטיס החדש.אז נסה שובדגם של:לוח אםמעבדספק כחזיכרוןכרטיס מסך
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים השאלה אם זה רק במשחק הספציפי הזה בכל מקרה יש לך לוח כבר ישן אני הייתי ממליץ לך לנקות אותו טוב מאבקאולי זה עושה לך את הבעיות האלה.
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים ^ אל תגיד דברים אם אתה לא מבין בהם, לפי מה שהוא אומר אין לו לוח כזה(המעבד לא תומך בתושבת, אז זה לא יכול להיות). כמו שזה נראה(שאתה מתאר) זה הכרטיס מסך אבל בשביל להיות בטוח תביא את כל המפרט(תשתמש בתוכנה CPU-Z, בשביל לראות את שמות הרכיבים).
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים לפני שהוא מתחיל לפרק להתעסק ולריב עם החנות שיפעיל כמה בדיקות לחץ.תתקין FURMARK\MSI KOMBUSTOR \3DMARK06\3DMARK VANTAGE וכו 'אם הכרטיס שלך עובר את המבחני לחץ האלה (במיוחד FURMARK ו MSI KOMBUSTOR ) בלי שום ARTIPHECTS או פיקסלים מתים ובלי נפילות פתאומיות בFPS אז אין שום סיבה להגיד שהכרטיס לא תקין , אם הכל עובר חלק תעשה חיפוש בגוגל על התוצאות של הכרטיס במבחנים ותשווה תתוצאות שלך לתוצאות שקיימות באינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.