עבור לתוכן

יעוץ בשידרוג כרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב בן 3 שנים (הוא עבר פה ושם שידרוגים לא רציניים) והגיע הזמן להחזיר אותו למסלול של היום אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ לי BF3 בקלות.

עכשיו, יש לי 1000 שקל -+

ואני לא יודע על מה ללכת, AMD או Nvidia..

כרגע המערכת שלי היא:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GH.z

AMD Radeon HD 5770

4 Kingston gb

תודה רבה ושיהיה שבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

מה רזולוצית המסך ודגם הספק?

Samsung

1680X1050

פורסם

לא רשמת ספק אבל אני ילך על זה שאם יש לך 5770 אז הוא לא ג'נרי.

לרזולוציה שלך HD 6850 יהיה מעולה.

כרגע נמכר HD 5850 ב780 ש''ח והוא חזק יותר מה 6850 והוא האופציה הטובה ביותר:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220

מעל ל5850 יש HD 6870 אבל לרזולוציה שלך והמעבד שמגביל אתה לא תנצל אותו.

פורסם

אני באותה סירה, כי יש לי E8400 וHD 4870 שבגדול מקביל ל HD 5770 שלך. אני יכול להגיד שBF 3 רץ אצלי גרוע מאוד. 1680X1050 הכל על LOW ואני מקבל FPS בין 20-30 שזה לא שחיק בעליל.

תחשוב פעמיים לפני שאתה משדרג כי כמובן שכרטיס מסך שלנו זה צוואר בקבוק אך הצוואר הבעיתי יותר רציני יותר זה המעבד! כרטיס מסך שלנו יכול להריץ על MED-LOW בכייף משחק הזה עם QUAD ישו אפילו Q9400 ואני יודע שיש בקהילת הפורום אנשים עם מפרט כזה.

לכן תחשוב פעמיים, כי בלי שדרוג המעבד סתם תבזבז כסף על כרטיס מסך בלי שיפורים רציניים.

פורסם
  • מחבר

לא רשמת ספק אבל אני ילך על זה שאם יש לך 5770 אז הוא לא ג'נרי.

לרזולוציה שלך HD 6850 יהיה מעולה.

כרגע נמכר HD 5850 ב780 ש''ח והוא חזק יותר מה 6850 והוא האופציה הטובה ביותר:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220

מעל ל5850 יש HD 6870 אבל לרזולוציה שלך והמעבד שמגביל אתה לא תנצל אותו.

יש לי ספק טוב, Seasonic 550W.

ולגבי הHD 6850, לא עדיף Nvidia? לא יודע למה יש לי אנטי על AMD, אולי כי הטמפ' שלהם יותר גבוהות ואולי כי אני מושפע קצת מדברים שראיתי אבל אני חושב שNvidia יותר טובים. לא?

לא עדיף GTX560 Ti ‎ על HD 6870?

אני באותה סירה, כי יש לי E8400 וHD 4870 שבגדול מקביל ל HD 5770 שלך. אני יכול להגיד שBF 3 רץ אצלי גרוע מאוד. 1680X1050 הכל על LOW ואני מקבל FPS בין 20-30 שזה לא שחיק בעליל.

תחשוב פעמיים לפני שאתה משדרג כי כמובן שכרטיס מסך שלנו זה צוואר בקבוק אך הצוואר הבעיתי יותר רציני יותר זה המעבד! כרטיס מסך שלנו יכול להריץ על MED-LOW בכייף משחק הזה עם QUAD ישו אפילו Q9400 ואני יודע שיש בקהילת הפורום אנשים עם מפרט כזה.

לכן תחשוב פעמיים, כי בלי שדרוג המעבד סתם תבזבז כסף על כרטיס מסך בלי שיפורים רציניים.

חשבתי על זה שהכרטיס שאני יקנה לא ינוצל עד כמה שהוא יכול אבל עדיין אני חושב שהביצועים ישתפרו בהרבה כי סך הכל המעבד הזה הוא בסדר, לא? אולי אני קצת מחמיא לו יותר מידי.. :silly:

מה אתה חושב, לקנות כרטיס מסך או שלא שווה? כי לקנות גם כרטיס וגם מעבד זה יותר מידי בשבילי..

ולקנות רק מעבד אני לא יודע כמה כבר הביצועים ישתפרו.. אני לא יודע אם זה כדאי כל כך..

פורסם

אתה יכול לעשות אוברקלוק, זה יכול מאוד לעזור.

הטמפ' הם כבר לא בעיה בכרטיסים היום כי הליבה הרבה יותר קטנה ומשתמשת בפחות מתח.

כל הערה כזאת היא סתם תירוץ לכאלה שאף פעם לא ניסו ללכת לכיוון שונה מידי פעם.

אני כרגע עם כרטיס ATI מהדור הקודם שהוא יותר חם מהנוכחי ואין לי שום בעיה של טמפ' ואני עוד עם קירור סטוק ואוברקלוק.

בקשר לצוואר בקבוק - אתה תרגיש שיפור משמעותי עם כרטיס חדש, הוא פשוט לא ינוצל במלואו אבל זה לא אומר שתהיה בעיה כלשהי.

קנה את הכרטיס וכשתוכל תשפר חלקים אחרים.

פורסם

עובדה שיש פה בפורום בחור עם Q9400 ו HD 4870 שמשחק בכייף FHD בהגדרות בינוניות ואני לא יכול לשחק בכלל ב 1680X1050 עם 20 FPS. המעבד שלנו הוא עדיין בסדר למשחקים שלא דורשים בפירוש את ה QUAD.

אבל BF 3 זה מקרה אחר. הוא חייב QUAD ואני יודע שהמעבד זו הבעיה שלי. חשבתי לשדרג, אך אחרי התייעצות קטנה החלטתי שאין טעם להשקיע ל LGA 775 שהיא תושבת מתה וקבורה לפני כמה שנים טובות. אם הייתי מוצא איזה Q9500 בזול הייתי קונה אותו, אבל מחירים של יד שנייה מאוד יקירים ולא שווים השקעה.

אני בספק שOC יעזור פה. אתה לא יכול להשלים את חוסר ליבות במהירות יותר גבוהה.

בכל מקרה אתה באמת יכול לשדרג, אם זה לא ישפר אז תדע שאתה חייב מעבד חדש :)

רק תדע שאם אתה רוצה באמת שדרוג אתה צריך לקחת לפחות את HD 5870, HD 6950 או GTX 560 TI.

פורסם
  • מחבר

כמה יעלה לי מעבד 4 ליבות במחיר סביר? שלא יהיה חלש מידי אבל שגם לא יהיה יקר מידי אם אפשר..

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל...

לי יש Q6600 OC 3.4

HD4870 1GB - ללא OC

אני ברזולוציה של 1920X1200 במסך 22 אינץ רחב ( T220P למי שמכיר )

שיחקתי בסינגל פלייר על הגדרות HIGH באותה רזולוציה ולא נתקלתי באף קשיים ( תקיעות או FPS נמוך )

אולי זה בגלל שלא נכנסתי למולטיפלייר ( בגלל שאין לי מקורי ) ...

אישית ... אם אתה קונה כרטיס מסך מעל 700 ש"ח עדיף כבר לקנות מערכת חדשה לגמרי ... אבל זאת רק דעתי :)

פורסם

מה לא ברור לך, ידידי?

אלף: יש לך QUAD CORE. אולי מיושן, אך עדין יש לך 4 ליבות. לי יש כפול ליבה מהיר אבל במקרה של BF 3 חובה 4 ליבות.

תיקון: חובה 4 ליבות או לפחות כפול ליבה מדור חדש של SANDY BRIDGE I3 2100 שלפי דיווחים גם מספק ביצועים סבירים.

בית: SP לא אומר שום דבר על ביצועי המחשב. אני זוכר בנצ'ים שנעשו ב SP ואמרו ש BC 2 לא צריך ארבע ליבות וזה היה בולשיט. אבל BC 2 עוד איכשהו שיחקתי. BF 3 לא זז לי בכלל עם FPS בין 20 ל 30 על LOW 1680X1050

פורסם

אוקי הבנתי אותך ...

אני מבין שיש הבדל בין SP ל MP ... אני לא יודע כמה ההבדל אבל כנראה שהוא משמעותי (?)

אני מבין שיש לך כפול ליבה ... אבל תנסה לנצל אותו עד הסוף לפחות ( OC )

אני לא בא נגדך ... תאמין לי מקווה שירוץ לך על ULTRA לכל החיים :)

אמרתי את דעתי ... אם אתה קונה כרטיס מסך ב700 שקל שגם ככה לא הכי יעזור לך ואתה (חייב) מעבד אחר אז אין טעם ב"לשדרג"

עדיף לקנות מערכת שלמה ... זאת דעתי הצנועה ... :]

פורסם

אותו דבר אמרתי לפותח השרשור. יש לי את HD 4870, אז לפי TOM'S השדרוג המתאים זה או HD 6950 או GTX 560 TI אבל אין טעם לשים אותם עם המעבד שלי.

OC לא כל כך יעזור אם זה לא OC קיצוני של 4.0 GHZ (כתב פה בפורום בחור עם המעבד כמו שלי שעשה OC ל 3.5 ולא הרגיש שום שיפור).

פורסם
  • מחבר

יד ראשונה - תשכח מזה.

יד שנייה זה האופציה היחידה:

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/21032/cat/24

המעבד הזה אמור להספק.

לא מסוכן לקנות מיד שנייה?

שאני לא יקנה חלק שלא פועל או שגמור אחרי OC..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים