עבור לתוכן

הספק כוח יתאים למארז?

Featured Replies

פורסם

בס''ד

שלום אני רוצה ליקנות את המארז הזה :http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11738

השאלה שלי , יש לי ספק דאיי ישן mono mod 480w והספק במארז החדש צריך ליאות למטה! אז החוט של הספק יגיע עד ללמעלה?

פורסם

אני ממליץ ביותר שתחליף את הספק בלי קשר, הספק שיש לך דפוק והוא הולך לשרוף לך חומרה

כל הספקים הזולים (כמו ה Mono Mode שיש לך, ה CIDEV 500 שינסו לדחוף לך במקומו ברוב המעבדות מחשבים וכו) - הם ספקים גנריים - כאלה שלא מחזיקים את מה שכתוב אליהם, לא מכילים הגנות חשמל חשובות, ונותנים מתחים שמלאים בקפיצות ונפילות קבועות אלפיי פעמים בשניה וכך גורמים לבעיות יציבות במחשב ושורפים חומרה אחרת

אתה יכול למדוד את אורך החוטים של הספק, ולהעריך לפי המארז החדש - תראה לפי הגודל של הקיר הפנימי או האחורי של המארז מה המרחק בין הקצה התחתון של הלוח והספק. תיקח מקדם ביטחון כי החוט לא אמור להיות מתוח (אמור להיות חופשי לגמרי) אחרת הוא יכול לא להתחבר טוב וכו, ובמיוחד החוט של ה ATX24 שהולך לחיבור הגדול בלוח שהוא לא ממש גמיש כי הוא מכיל הרבה חוטים

פורסם
  • מחבר

בס''ד

אל תידאג בקשר לספק יש לי אותו 5 שנים ! , וזה אמור ליאות סטנדרת לא?? האורך של החוט של הספק לא??

פורסם

אתה קונה מארז שהוא מארז גיימינג אז אני מאמין שיורכבו בו רכיבי גימינג, אם חושב לך שהם לא ישרפו ויעבדו לאורך זמן, רצוי מאוד להחליף את הספק, והטענה של "יש לי אותו 5 שנים" עדיין לא לגיטימית ...

פורסם
  • מחבר

החומרה באחריות אל תידאג! עזוב את זה עכשיו, אני שאול עם החוט של הספק הוא סטנדרת??

פורסם

הספק גורם לנזק איטי ומצתבר בחומרה. בהרבה מקרים, כשיתחילו להיות בעיות הסיבה תהיה שהספק שרף לך את הלוח באיטיות 5 שנים והלוח כבר מת (לפעמים נדלק ולפעמים לא, קורס כל הזמן וכו) כשהספק עצמו עדיין "עובד תקין לגמרי", וימשיך "לעבוד תקין לגמרי" גם כשתחליף לוח - עד שהוא יישרף מסיבה אחרת או ידפוק גם את הלוח הבא

האורך של החוט נקבע אל ידיי היצרן של הספק. בספקים גנריים היצרנים מתעלמים מסטנדרטים הרבה יותר חשובים, כמו שהספק יתן מתחים יציבים, יכיל הגנות חשמל בסיסיות נגד עומס יתר, או באמת יחזיק את ה 500W שכתוב אליו (דהה) (במשך יותר מ 5 שניות). מן הסתם לא יהיה אכפת להם מהאורך של החוט רק שהוא מגיע במארז רגיל שבו הספק למעלה

פורסם

ובקשר ל "חומרה באחריות", האחריות לא מכסה נזקים מאספקת חשמל לא תקינה. ובהרבה מקרים יאמר שהמחשב נדפק מקפיצת מתח וכו' למרות שקפיצת המתח נוצרה בתוך המשב עצמו אל ידיי הספק שהם שמו (וכבר לא באחריות, כי אחריות לספק גנרי היא 1 שנה)

פורסם
  • מחבר

טוב שאתה אומר לי אני יקנה גם ספק , ואם נגיד אני לא קונה זה חוט סטנדרת??

פורסם

ספקים גנריים מתוכננים לעבוד אם המארז שאיתו הם הגיעו (או בכללי אם מארז רגיל שבו הספק למעלה). לכן גם אם יש סטנדרט לחוטים ארוכים יותר, זה לא אומר שבמציאות לספק יהיו חוטים ארוכים יותר

החוטים יכולים להגיע ויכולים לא

אתה יודע איך הספק והלוח ממוקמים במארז שאתה רוצה לקנות, ומה המרחק מהקצה התחתון של הלוח לספק. לניסיון, תיקח את הלוח והספק שלך (תפרק אותם מהמארז) ותנסה למקם אותם (מחוץ למארז) בצורה שהם יהיו ותראה אם החוט מגיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים