עבור לתוכן

בחירת עדשה - פעם ראשונה... עזרה

Featured Replies

פורסם

המשפחה שלי קנו לי ליום הולדת מצלמה מדגם

Canon EOS 550D/T2i

כרגע יש לי רק את הגוף..

אני לא כ"כ בקיא בנושא של מצלמות עד עכשיו... אז אני אשמח לקבל עזרה באיזו עדשה מומלץ לי לקנות.

רק אספר שמרבית הצילומים שאעשה הם במקומות פתוחים.

טבע, בארים, ים, אירועים פתוחים וכדומה..

כמובן שאצלם גם במקומות סגורים

אשמח לעזרה.

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

תקציב באיזור ה1500 לעדשה

פורסם

מה זה אומר שאתה "לא כ"כ בקיא" ?

עקרונות בסיסיים מכיר ? מה רמת הידע שלך ?

פורסם
  • מחבר

רמת הידע שלי היא כרגע מקריאה בפורומים ואתרי אינטרנט בלבד....

פורסם

עדשת הקיט (18-55 IS) היא מקום טוב להתחיל בו.

טווח שימושי, עלות מינימלית, מספק ללמידה.

אפשר למצוא בתקציבך גם טמרון 17-50 ביד 2, ברמתך זו נראית לי השקעה מיותרת כרגע.

פורסם

השאלה אם הקיט תספיק לך ותגיד- "היא נותנת לי אחלה תוצאות כי גם ככה אני באוטומט" או שאתה מחפש ממש ללמוד לצלם במצב ידני מלא?

אם האופציה השנייה בחרת- קנה עדשה טובה שתישאר איתך לתמיד, ולא לקנות משהו ב 600 שקל ואז תרצה חדשה ותתיקע עם הקודמת.

פורסם

תומך בזה שמעלי אם באמת אתה רוצה להיכנס לתחום ברצינות אני לא הייתי מסתפק בעדשת הקיט... היא טובה להתחלה זה נכון אבל השאלה מה יהיה אחרי זה נירא לי קצת מיותר לזרוק 600 שקל שגם ככה רוב הסיכוי שאתה תחליף אותה בשלב יותר מתקדם...

פורסם

השאלה אם הקיט תספיק לך ותגיד- "היא נותנת לי אחלה תוצאות כי גם ככה אני באוטומט" או שאתה מחפש ממש ללמוד לצלם במצב ידני מלא?

מה הקשר בדיוק למצב ידני ?

1. ללמוד לצלם בM אפשר בכיף גם על עדשת הקיט.

2. עולם הצילום לא נגמר בצילום בM. או בצמצם. או באורך מוקד. מה בדיוק הטעם לסמן "צילום בM" כיעד ?

פורסם

מניסיון אישי שלי אני אומר לך קניתי את אותה מצלמה עם עדשת הקיט 18-55MM ומהר מאוד (חודש) נמאס לי מהעדשה הזו וההוצעה הסתכמה בעדשה נוספת של 75-300MM לכן אני מציע לך לחפש עדשה שהמשחק עם הזום איתה יותר רחב (לדוגמא 18-85).

פורסם

תקנה עדשת קיט יד שניה ב-200-300 ש"ח. תשתפשף איתה חודשיים-שלושה ותחזור חכם ומנוסה יותר בשאלות לגבי העדשה הבאה שלך (או שבכלל תתיאש ותבחר בתחביב אחר).

פורסם

לדעתי נכון לקנות עדשה יד שניה אבל קיט לא בהכרח..

כי מי שנדלק על התחביב הזה מהר מאד יבין שהעדשת קיט לא מספיקה לו.

וגם, לא כל כך קל למכור אותן אחר כך..

לדעתי שווה לקחת משהו טוב יד שניה באמת כמו טמרון 17-50

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים