פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים הבעיה קרתה אחרי הפסקת חשמל ברחוב שלי לפני כמה ימים, הכונן עצמו נדלק וכו' וגם המסך, אבל אין זיהוי מצד המסך שהמחשב נדלק. ניתקתי את החשמל מהכל חיברתי חזרה לא עזר. ניתקתי את כלל הזיכרון מהמחשב והדלקתי אותו, ממה שזכור לי הוא אמרו לצפצף ( תקנו אותי אם אני טועה ) אבל הוא לא צפצף.בנוסף המנורה על הלוח אם לא נדלקת למרות שהמאוורר של הכ. מסך והמעבד עובדים, הHD עולים גם הם.בגלל זה אני לא בטוח אם זה הלוח או שמה הספק. הלוח שיש לי זה MSI - k9n Neoיש דרך לבדוק את העניין?
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים נא ענה על השאלות הבאות1. האם המסך נדלק ומציג NO SIGNAL או משהו בסגנון כאשר הוא מנותק מהמחשב2. האם אתה שומע ביפ קצר בהדלקת המחשב3. האם אתה רואה חיווי על המקלדת?
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר נא ענה על השאלות הבאות1. האם המסך נדלק ומציג NO SIGNAL או משהו בסגנון כאשר הוא מנותק מהמחשב2. האם אתה שומע ביפ קצר בהדלקת המחשב3. האם אתה רואה חיווי על המקלדת?המסך שחור ומחפש כביכול חיבור מ VGA / dviאין צפצוף קצר בהדלקת המחשבוהאורות במקלדת נדלקות כאשר אני מפעיל את המחשב
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים תנסה לנקות מגעים של כ.מסך וזיכרונות (מדריך לניקוי מגעים כאן)קיריל,ברק מחשבים, אשקלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.