פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB.הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים.לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב].במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל.ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר.לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP.איך אפשר להתמודד עם הנ"לתודה
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים האם שני חיבורי ה-USB תקינים? האם הוא הגיע עם דרייבר כלשהו? אם כן נסה להתקינו מחדש.סיכוי קלוש, אך בדוק את הפתרון הזה (תגובה ראשונה).
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר החיבורים תקינים:במחשבים אחרים הוא עובד מצויין.לא הגיע דיסק עם דרייבר לכונן- אולי בכונן היה מובנה דרייבר...איך ניתן לאתר דרייברים ב-XP ?
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים לא צריך להתקין דרייבר - הוא מובנה במערכת הפעלה.אתה מחשב דיסק בחיבור USB קידמי או אחורי?קיריל,ברק מחשבים, אשקלון
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר חיבור אחורי.מה גם שהוא עבד לי מייד לאחר הקנייה.האם עניין הדרייברים תופס גם לגבי מערכת - XPכי במחשב אחר עם ווידוס 7 זה עובד
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר חשוב לי לציין בשנית כי כל פעם שאני מחבר את הכונן למחשב- הוא תוקע את המחשב [ למרות שהוא ריק- הכונן הנייד]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.