פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר טוב תודה רק רציתי להיות בטוח אני הולך לתקן את זה עכשיועריכה : התוצאה היתה 12,992 8)איך אני מוחק אותו כי אני הורדתי את התיקון ממיקרוסופט וזה לא עזר אני חייב עזרה כי אני לא יכול לעשות כלום אחרי כמה דקות שהווינוס עולה אז הוא מופיע
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44621
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר תודה רבה על הלינק אבל כלום לא עוזר לי אני לא יודע למה. הורדתי את העידכונים וגם את התוכנה שאמורה למצוא את הקובץ ולמחוק אותו אבל היא לא מצאה שום קובץ מה עוד אני יכול לעשות?
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים אם העדכון מותקן המחשב שלך לא יכול לסבול יותר מהתופעה הזו גם אם הקובץ פעיל במחשב (למעשה אין שום קשר בין הקובץ במחשב לבין הבעיה הזו).הקובץ אצלך במחשב מחפש מחשבים פגיעים מרוחקים ותוקף אותם, הבעיות שאתה רואה מגיעות ממחשבים אחרים שתוקפים אותך.אם עדכון נמצא במחשב שלך, תנתק אותו מהאינטרנט ותתקין את העדכון.אחרי זה תריץ סריקת וירוסים, תמצא את הקובץ, תסגור אותו מה TASK MANAGE, תמחק אותו ותסיר כל קישור אליו מהרג'יסטרי.הוא לא תמיד נקרא msblast, ראיתי פעם שהוא נקרא גם mslaugh למשל.הנקודה היא שברגע שהעדכון מותקן זה כבר לא משנה בשבילך אם הקובץ פועל או לא, הוא בכל מקרה לא עושה לך שום נזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.