עבור לתוכן

כיווץ וידאו - מחפש המלצות מאנשים עם נסיון

Featured Replies

פורסם

איך אני מכווץ את הוידאו? כרגע יש לי יחס ממוצע של 740MB לשעה,

עשיתי כמה בדיקות עם התוכנה Handbrake, ובסוף נשארתי עם ההגדרות האלה:

level=30:mixed-refs=1:bframes=4:b-adapt=0:direct=none:weightb=0:b-pyramid=1:me=umh:analyse=i8x8,i4x4:8x8dct=1:cabac=0:psy-rd=1.0,0.0:no-fast-pskip=1:no-dct-decimate=1:deblock=1,1:mbtree=1:vbv-maxrate=10000:vbv-bufsize=2500:weightp=0:ref=4

והאמת שרואים דיי טוב, אבל הכיווץ לא משהו, הצלחתי להוריד 19.2% מנפח הוידאו (598MB לשעה), יש אפשרות להוריד יותר?

יש למישהו אולי הגדרות טובות יותר או תוכנה טובה יותר? אולי FFMPEG?

פורסם

אין פה יותר מדי עם מה לשחק, תוריד ביטרייט או פריימים לשניה- הגודל ירד. אין דרך פלא לשמור על ביטרייט ומספר פריימים לשניה בנוסף לחיסכון בנפח.

740 מגה לשעה באיזו רזולוציה?

פורסם
  • מחבר

720X576,

ויש דרך, הוידאו שיש לי הוא לא דחוס, האמת שהצלחתי להגיע אפילו ליחס של 100MB לשעה, אבל הפגיעה באיכות ניכרת.

חשבתי אולי יש כאלה שיש להם שיטות שעוזרות להם לאבד כמה שפחות מידע בדחיסה.

פורסם

מצטרף. יש כל מני סרטים ב-720P (ללא הסאונד ההיקפי) אפילו באיזור ה-400-600MB באורך מלא ללא פגיעה כמעט באיכות התמונה...איך זה אפשרי?

פורסם

אין דבר כזה סרט 720P באיכות נורמלית ב 700 מגה. ה XVID של 700 מגה אלו סרטים ב 640X360.

ל 720X576 אפשר לרדת לביטרייט של 1mbps לוידאו וזה עוד יהיה סביר פחות או יותר. עם דגש על פחות או יותר. אמור לתת 480 מגה לשעה~

שמכווצים דברים מידע הולך לאיבוד. שמידע הולך לאיבוד, האיכות נפגעת.

פורסם

מצטרף. יש כל מני סרטים ב-720P (ללא הסאונד ההיקפי) אפילו באיזור ה-400-600MB באורך מלא ללא פגיעה כמעט באיכות התמונה...איך זה אפשרי?

אפשרי

וזה קיים כבר בהרבה אתרי הודרות

אבל זה מאד מורכב..

פורסם

מעקב.

מאותה סיבה למה סרטים שיוצאים בR5 [ואני יודע מה זה...] שוקלים פי 2 מסרטים שיוצאים הרבה אחרי זה בDVDrip?

יש איזה שיטת דחיסה סודית שלא מגלים לנו ולרוסיה? :s05:

פורסם

לזה שמעלי מה הקשר בין הדברים? R5 זה חילוק איזורי DVDRIP זה ריפ לסרט, אשר יכול להיות שהמקור שלו R5.

לפותח הדיון, אכן ניתן לקודד סרטים עם פגיעה פחותה משלך, כאשר הדרך הטובה (והקלה) ביותר זה להוריד רצועות אאודו שאינן רצויות או לחילופין לקודד קיימות. בנוגע לוידאו (במיוחד ב720P וב 1080P) ניתן להוריד ביטרייט בסצינות חשוכות ובסצינות סטאטיות(כאשר את הקרדיס בסוף בכלל ניתן למזער) מבלי לפגוע באיכות הכללית. השאלה האם זה באמת חשוב לך? פה אנו מדברים כבר לא על זריקת הגדרות לתוכנה ולקוות לטוב, אלא עבודה בכמה שלבים עם הסרט בכמה תוכנות שונות.

אם זה באמת חשוב לך תריץ קידוד בגוגל, תתחיל מהפשוט ואט ואט תתקדם, הנסיון תורם רבות בעניין. אם תהיינה לך שאלות בכל שלב אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואני אעזור לך

פורסם

אני רק אומר, שסרטים שיוצאים מוקדם מהריפים שעושים בRegoin 5 שוקלים לרוב פי 2 מסרטים שיוצאים אחרי כמה זמן מריג'ונים אחרים. למרות ששניהם מגיעים מDVDrip ובאותה איכות בערך.

גילוי נאות - אני מדבר על הורדות פיראטיות חח...

פורסם

מהניסויים שלי עם כל מיני מקודדים השילוב של H264 + MP3 מאפשר להגיע לתוצאות דיי טובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים