פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים היי , הלך לי כנראה הכרטיס רשת..הוא לא מזוהה אחרי הפסקת חשמל...ניסיתי להתקין מחדש וכאלה לא עזר. בכל מקרה יש לי לוח אם gigabyte ga-ma770 ds3. הכרטיס רשת שם מובנה..הנה תמונה : http://www.fastup.co.il/images/2405850.jpg איך אני מחליף אותו? או שאני פשוט מוסיף כרטיס נפרד לחריץ שנמצא למטה? ---סבבה הבנתי...ערב טוב תודה
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים מחבר וואלה סבבה אני אנסה את העניין עם הביוס..פריקת חשמל רגילה לא עזרה..רגע אחרי שאני מאפס את הביוס צריך להגדיר משהו?
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים מחבר טוב איפסתי 10 שניות אין שינוי..אני מוריד את האובנטו עכשיו..מה אני צריך לצרוב ולעלות בוט מהדיסק? ואיך אני בודק שם אם הרשת מגיבה..?לנסות לגלוש פשוט או שצריך להגדיר משהו-------עדכון-----הרצתי דרך האובנטו וגם פה אין אינטרנט...שאני עושה שם ifconfig זה נותן לי ב inet addr 127.0.0.1 וכבל מנותק..ד"א הנורה של הכ.רשת כן דולקת..יש עוד איזה הצעה לנסות משהו..?תודה!
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר מתחבר לראוטר עם כבל...בשאר המחשבים בבית אין בעיה .ומבחינת הנורות יש ירוקה יציבה ואת הכתומה מהבהבת כל כמה שניות
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר זה האחרון 11 משהו.. וכן ניסיתי דרך הפיירפוקס.איך אני רואה את הפרטי חיבור שם? כאילו הגעתי לNETWORK ושם רשום CABLE UNPLUGED ככה שנראה לי שגם שם זה לא מזוהה
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר http://www.fastup.co.il/images/23291145.jpgהנה..ד"א שאמרת לאפס את הביוס אני לחצתי על הפלסטיק הזה ליד הסוללה בלוח אם איזה 10 שניות...יש אופציה אחרת לאפס דרך ההגדרות עצמן? כי חיפשתי שם לא מצאתי RESTORE DEFAULTS
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר טוב חשבתי זה אותו דבר חח זה ההפריד את הסוללה מאיפה שהיא יושבת בכל מקרה..בביוס לא מוצא את האופציה לריסטור..זה Gigabyte ga-ma770 ds3.
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר REV1.0F10 לפי הביוס שמירה ויציאה..F5 לא מופיע בתפריט שם ולחיצה עליו לא עושה כלום
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר אששש עלייך תתותח!! עשיתי את הRESTORE הזה והכל פועל..הכרטיס רשת חזר לפעילות ויש אינטרנט
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר כנראה שזה לא הפריד את המגע ביניהם...את הדרייברים הורדתי .שוב תודה אחי ..כבר הייתי סגור שאני קופץ לאייבורי לקנות כ.רשת חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.