עבור לתוכן

למשהו יש כונן אופטי (צורב או סתם DVD) חיצוני??

Featured Replies

פורסם

מאיזור חיפה? אני זקוק לכזה להתקנת וינדוס בלפטופ... הערכה וכבוד רב ינתנו לאיש שיתן לי להשתמש בכונן שלו לשעה וחצי :)

תודה

פורסם

לא שאני יכול לעזור פיזית,אבל אני יכול לייעץ : יש אפשרות להתקין מUSB במידה ואתה רוצה להתחיל להתעסק בזה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות כך, השתמשתי בתוכנה שמעבירה את הסידי של הוינדוס לדיסקאוקי, בצורה שתאפשר בוט.

אכן, עשה בוט.נפלא, התקדמתי איזה שלשה מסכים, עד למסך שמנהלים את הכוננים הקשיחים (שמחלקים את הכונן למחיצות, ובוחרים על איזה מחיצה מתקינים את הוינדוס)

שם הוא עוצר אותי - הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין, לא מצליח למקם את תקיית ההתקנה על הכונן שנבחר.

אגב, פירמטתי את כל הכוננים, ניסיתי לעשות כונן (מחיצה) אחת, ניסיתי כמה, שום דבר לא עובד.

ניסיתי גםלהוריד את הדריבר של הבקר SATA מהאתר של דל וניסיתי להאכיל אותו בזה, אבל הוא אמר שזה לא דריבר מאושר וינדוס (למרות שהורד מאתר דל העולמי)

ניסיתי לפשפש אחרי הגדרות מענינות בביוס, לא ראיתי משהו שיכול לעזור לי.

אני תקוע. מה עושים?

פורסם

אם יש לך גישה ללפטופ נוסף אפשר להעביר אליו את ההרדיסק ולהתקין אליו ונדוס שמה :nixweiss:

פורסם

באיזה גרסת התקנת וינדוס בדיוק מדובר? כולל גרסת SP

פורסם
  • מחבר

אני ממש ממש לא הולך לפרק את הלפטופ..

זה וינדוס 7 אולטימיט

פורסם

דבר ראשון זה לא כזה סיפור ועוד דבר, אתה תמיד יכול למסור אותו למעבדה והם תמורת תשלום סמלי יעשו את כל העבוד :pissed:

פורסם

אם הוא יודע להתקין, וסביר שכן אם הוא שואל, אז יותר זול יעלה לו לקנות כונן חיצוני. עלות של אחד - 160שח

פורסם
  • מחבר

גם כסף... בתור סטודנט זה אפילו לא מעט כסף....

אין מישהוא באמת עם כונן אפטי חיצוני חיפאי? :)

פורסם

יצא לי להתעסק עם לפטופ ללא סידי(נטבוק של HASE, או משהו כזה :silly: )

חשבתי שהתקנה תיהיה מורכבת במיוחד, כי אין לו סידי או כונן חיצוני ייעודי כלשהו.

הפיתרון שעבד אצלי היה חיבור כונן אופטי רגיל(כזה שאתה שם במחשב רגיל, קורא DVD או צורב)

ע"י מתאם מIDE/SATA לUSB.

יש ערכאות כאלה במחיר של עד 100 שקל כולל שנאי לכוננים

לדוגמא:

brando-usb2ide-cable-v2-1.jpg

חיברתי את כל החיבורים, שמתי דיסק התקנה של WIN7 ULTIMATE, המחשב עשה בוט רגיל מהסידי והתקין אותו ללא שום בעיה.

פורסם

זה עזר לי להתקין את הWIN מחדש במחשב הנוכחי שבו העפתי את הכונן אופטי עקב חוסר שימוש ::)

פורסם
  • מחבר

עריכה: מגניב. יש כזה בKSP/איבורי? (או חנות אחרת בחיפה? אני חייב כבר להכשיר את המחשב)

פורסם

לא כ"כ הבנתי מה יתן לך דיסק לעומת DOK מבחינת התקלה שלך.

אני השתמשתי ב Novicorp WinToFlash וזה עבד מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים