פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים 1. התקנתה משהו נוסף?2. תבדוק דיסק קשיח עם MHDD (קישור בחתימה שלי)קיריל
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים שלום,2 שאלות:1. האם המחשב מחובר ל-DOMAIN?2. האם המחשב מחובר למקלדת עכבר רגילים או לסט אלחוטי?נא ענה על השאלות כדי שנוכל לסייע בעדך יותר טובתודה,גבריאל
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר 2. תבדוק דיסק קשיח עם MHDD (קישור בחתימה שלי)התוכנה תומכת רק בIDE זה מה שהתוכנה אומרת אחרי שאני בוכר את הדיסק מהרשימה
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים התוכנה תומכת רק בIDE זה מה שהתוכנה אומרת אחרי שאני בוכר את הדיסק מהרשימההוא נותן לבחור לדיסק אבל לא בודק אותו, הבנתי נכון? מה ההודעה שאתה מקבל?קיריל
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר הוא נותן לבחור דיסק אבל רק את הכונן השני שבו אין מערכת הפעלה בהרד דיסק שיש בו מערכת הפעלה אני בוחר בו והוא יש אומר לי שזה נתמך רק IDE
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים איך אפשר לתקן את ההרדדיסק בעזרת התוכנה MHDDאתה הצלחתה לבדוק אותו עם MHDD? למה אתה חושב שצריך לתקן?קיריל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.