פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים תראו תבית ספר המעאפן הזהיצאתי בהפסקה ראיתי את חבר שלי עם מורה שצועקת עליואני בא ושואל אותו מה קרההמכוערת הזאת באה ודופקת עלי צרחות מוציאה עלי את כל העצבים "עוף מפה !!" וזה בכלל בהפסקה חצי עולם שם למה לי ללכתהתחלתי להתווכח איתה שאני לא הולך הכיתה שלי כאן וזה הפסקה לא רוצה ללכתקיצר בסוף אמרתי "טוב יאאלה אני הולך.... סעמק.." ועמדתי ליד הקיר חיכיתי לחבר שליהיום בערב אני מקבל טלפון שאני מושהה ליום אחד וההורים שלי מוזמנים לשיחה עם המחנכת ורכזת שנתון
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים תקשיב מורה זה בן אדםושבן אדם צריך להשתלט על 40 ילדים במשך שיעור שלם זה קצת קשהאז שילד דוחף תאף שלו לכל מקום היא יכולה לחטוף קריז בשניותבקיצור תספר להורים שלך בדיוק מה קרהותילך איתם לפגישה של המנהלת ועם זה באמת נכון לא ישהו אותך ולא כלום.הרי אם ההורים שלך באמת סומכים עליך ואתה ילד שניתן לסמוך עליוהם יתנו לך אמון מלא ויגנו עליךהורה>מנהלת
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר אני כבר מושהה למחר, השיחה יום שישיאמרתי "טוב אני הולך סעמק...."היא אמרה שאמרתי לה "כוסאמא שלך"היא חולה בנפשאיזה 40 תלמידים ואיזה דוחף את האף מה בכלל פניתי אליהחבר שלי שעמד לידה כולו היה עצבני באתי אליו "מה קרה אחי?"קפצה עלי כולה בעצבים כאילו מה עשיתיעריכה: י"א
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים פשוט תדבר עם המחנכת או עם מי שאתה לא נפגש באותו הטון שהמורה צעקה עליך,כמובן תדבר ככה ברגע שהמחנכת מאשימה אותך בדברים שלא קרו,ושאתה ליד אמא שלך המחנכת לא תוציא שום צעקה בדרך כלל,מקסימום היא תגיד לך לא להתחצף, אז תגיד לה שתגיד לאותה מורה שלא תתחצף אליך,כי אתה מדבר בדיוק כמו שהיא דיברה, ואז מה שנקרא "תקטול" את המורה לגמרי.. ;D
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר הלוואי וזה היה ככההמורה שצעקה עלי וותיקה בבית ספר ויש לה שם עם כבוד כולם מאמינים לההמחנכת שלי עוד יותר גרועה ומגזימה ואוהבת לנפח דבריםאם הייתי נוסע עם אמא שלי היה סבבה תאמין לי, אבל אני נוסע עם אבא שלי שמאמין לכל מילהיגידו לו שלקחתי עוזי וחוררתי את בית ספר ובדרך פגעתי בפח והם מבקשים 25 שקל על פח חדשהוא יאמין להם ויתן להם תכסףאני מה זה לא מבין אותו לפעמיםיאאלה אתה צריך להגן על הבן שלך ולא להיות לצד המורים שידועים בתור אנשים שאוהבים לנפח ולהגזים עם כל דבר
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים תאמין לי, שלי יש הערכה גבוה למורים, כל מורה אני בא עם לב פתוח וראש פתוח אליו משתדל הכי בעולם להיות הכי חרוץ אצלו והכל, ואם הוא ככה איתי בסבבה, אנחנו יוצאים חברים ממש טובים, כמה שקשה להאמין, אבל שמורה מרגזיה אותי, מתחצפת עלי, אני רוצה לראות אחת כזאת שתעבור בלי צעקות ממני, כי אני ממש לא מפחד מפגישות או משהו כזה כל עוד אני יודע שאני צודק, הם יכולים עד מחר לצרוח עלי, ואני רק אתחצף יותר, בסופו של דבר הם יבינו שאני צודק ואז רק יקבלו "קטילה" ממני.. : פשוט תעמוד על שלך, אל תוותר למורה, וכל דבר שהיא אומרת לא נכון, תגביר את הטון, תדבר בצורה של בן אדם מבוגר, תשתדל על שפת לשון יפה כזאתי ואז הם רוב הסיכויים לא יגידו שהתחצפת ויגידו, אוקי, בסדר צדקת, אבל...XXXXX, זה בדרך כלל עובד, תנסה.., אל תוותר!
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר היא בכלל לא מורה שלי המפגרת הזאת סתם קפצה עלי בלי קשר לעולםהמחנכת שלי לא מעניינת אותי כי אני רואה אותה רק פעם בשליש אחרי ישיבות ציונים.. אין לי שיעורים איתההמורים של המגמה סבבה ואין לי בעיה איתםגם רוב או שאפשר להגיד כל המורים המקצועייםאני לא אחד שנכנס לכסחים עם מוריםאבל כולה באתי לשאול אותו מה קרה והיא קפצה עלי בצרחות כאילו אני מכיר אותה
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים נוא ז מה הבעיה, אני אפילו הבנתי שאתה יוצא מה שנקרא צדיק () מכל הסיפור הזה, תעמוד על שלך - ושוב, אל תוותר.., אם אתה יודע שאתה צודק, תראה את זה! אל תחביא את זה, אל תפחד להראות להם שאתה צודק.., למרות שאחר כך זה יכול לגרום ליחסים גרועים עם המורים, למרות שמורים צריכים להיות נטרלים ואסור להם בהחלט האיסור לתת נגיד ציונים נמוכים בגלל שהם שונאים את אותם תלמידים/רבו איתם, או כל דבר אחר.., ואם המורה שלך תעשה כזה דבר, בכלל.., אני הייתי משתגע לגמרי..
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר היא לא מסוגלת לעשות דבר כזה כי היא לא מלמדת אותי בשום דבר אין לה מילה בציונים שלי בכללואם היא תעשה משהו לא במקום זה לא רמת אביב שיגידו לה "דיי נו יא רעה!" פה ישברו לה תאוטו
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים אז בכלל אין לך מה לפחד ממנה, יותר טוב שהיא לא מכירה אותך, ככה היא תכיר אותך כילד שלא כדאי מה שנקרא "להתעסק" איתו.. וחוץ מזה, שישברו לה את האוטו, מה יקרה? שתסבול בבית ספר תקוע בלי אוטו, עד שיבוא בעלה להציל אותה(אם יש אחד כזה)
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר בעלה לא זוכר את השם שלה בכלל..היא בפחדים מאחותי שלפני 4 שנים האכילה אותה חצץבגלל זה עוד לפני שאמרתי "מה קרה" היא כבר התעצבנה עלי
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים (סליחה אני לא מגיב יותר עם חחחחח, אני בתהליך ניסיון.. , אז תחשוב שרשמתי חחחח.. 8)) אני רואה שיש היסטורי על משפחתך בבית ספר.., מצויין אם לפי מה שהבנתי היא "פחדה" כזה מאחותך, אז תמשיך את המסורת, ותאכיל אותה חצץ..
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר אני מצפה לצאת עם ציונים יותר טובים מאחותי..אני יבליג וישתוק עד השיחהאחרי השיחה נראה כבר......כי היא מגזימה והופכת "סעמק" ל"כוסאמא שלך"היא אכולת סרטיםאם תדבר יותר מידי בהגזמות ותגרום לי לצרות היא עוד תקבל מה שמגיע לה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.