עבור לתוכן

איפה לקחת קורסים ב ?WPF / WCF /DESIGNPATTERNS

Featured Replies

פורסם

הי חברים

אני מתכנת C# עם 4 שנים נסיון.

אני מחפש לקחת קורסים ב WPF / WCF /DESIGNPATTERNS

מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב? שהוא היה מרוצה ממנו? דרוש לי משהו מקיף ביותר. ברמה אקדמאית ולא של סרטוני YOUTUBE

שמיועד לאנשים מנוסים, ולא יכנס לזוטות.

איפה עשיתם? כמה עלה? מרוצים?

פורסם

אתה ממש לא צריך קורסים, קנה כמה ספרים בתחום- עקוב אחרי התרגילים ותבצע ואתה תצליח ללמוד את כל מה שאתה צריך.

WPF/WCF אלו סה"כ טכנולוגיות- זה כמו ללמוד סינטקס, הם סה"כ נועדו לעשות לך את החיים קלים יותר שזה מגיע לweb services ולGUI.

וDesign patterns זה משהו שאתה דיי צריך ללמוד על בשרך, מה שקורס לא יתן לך.

פורסם

למה ללמוד על בשרו?

להפך לדעתי - Design patterns זה בהחלט משהו שכדאי ללמוד ולהבין ברמה האקדמאית כדי לישם אותם אח"כ במהלך העבודה בצורה טבעית ונכונה.

לא הייתי פוסל בנושא הזה אפילו לקחת קורס שיותר יתעסק בתיאוריה באוניברסיטה הפתוחה ולאו דווקא בC# כי זה נושא חוצה שפות.

ליביו

פורסם

כי אי אפשר להבין design patterns רק מללמוד אותם, חייבים בעיה אמיתית כדי לדעת מתי ליישם.

הבעיה שלי עם קורסים בנושא היא שמסבירים כל design pattern ומתי כדי להשתמש בו, אבל במציאות כשאתה בא ליישם אתה שוכח את הכל כי לא למדת על בשרך מתי באמת נכון ליישם את זה ומתי זה סתם מסבך את העבודה.

לדוגמא, עד שלא התעסקתי עם SQL לא הבנתי מה הפואנטה בadapters, ברגע שקלטתי שאני אוכל סרט על כל שליפה חיפשתי פתרון ומאז אני יודע שכשאני בא לשלוף על מידע עדיף להשתמש בadapters.

באותה מידע לפני שהתעסקתי בהרחבה של streamים לא הבנתי מה הפואנטה של decorator, למרות שהסבירו לי הרבה מאוד פעמים.

שכחתי לומר- בנושא הdesign patterns אולי אני טועה וזה עניין אישי, אבל לטכנולוגיות לא צריך קורסים- זה סה"כ ללמוד איך לעבוד מול מחלקות מסוימות לא משהו שדורש יותר מלשבת על התחת ולתרגל.

פורסם

דבר ראשון , לפי דעתי הכי שימושי זה WCF , כי זה לא תלוי טכנלוגיה (בניגוד ל- WPF)

אחרי זה , ללמוד Design Patterns חייבים הדרכה / ספר טוב , כי בלי דוגמאות זה מאוד קשה להבין.

בכל מקרה , קורסים הייתי ממליץ לקחת רק אם אתה כזה שלומד רק מקורסים , ואם אתה תוכניתן DOTNET כנראה שאתה לא כזה.

יש את כל החומר שאי פעם תרצה ברשת.

בהצלחה.

פורסם

לכל הקורסים שהלכתי מטעם החברה במכללות כמו היי-טק, סלע וכו.. לא באמת הייתי מרוצה. את כל החומר הזה הייתי יכול ללמוד בעצמי גם, ובהרבה מהפעמים כבר ידעתי אותו. זה כן טוב כדי להכיר דברים שבכלל לא יצא לך להתעסק איתם, אבל גם רק אם זה על חשבון החברה :P

קיצר אם לא החברה משלמת לך על זה, לא נראה לי שזה שווה לך.

פורסם
  • מחבר

אז לאף אחד אין עצה טובה?

אין לי שום עניין ללמוד על בשרי. אני מעוניין להפנים את הבסיס התאורתי ודרושה לי מסגרת לימודית, ויש לי חשק שיאכילו אותי בכפית בחומר.

וכולת לשלם על החשק הזה.

פורסם

היה קורס די כללי שעשיתי במכללת High-Tech שהיה יחסית בסדר. זה היה קורס של .Net4 - WCF/WPF/WF במשהו כמו 3 ימים.

באתי אם הרבה ידע קודם אז לא למדתי כל כך הרבה.. אולי קצת ב-WCF. בכל מקרה, את ה- WPF וה- WCF לימדו די טוב.

אבל אני חושב שהרוב תלוי במרצה, ופחות במכללה.

אני לא זוכר את השם שלו אבל.

פורסם

לDESIGN PATTERNS הייתי דווקא שוקל לקחת קורס בפתוחה עם הנחיה / לבדוק אופציה לקחת אותו במכללה שמלמדת את זה בצורה אקדמאית.

ליביו

פורסם

יש לי קורס מקצועי באנגלית (נראה טוב) על המחשב של WCF אני אמצא אותו ואשלח לך לינק בימים הקרובים.

פורסם
  • מחבר

אין כזה קורס בפתוחה כידוע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים