עבור לתוכן

שדרוג למעבד Q9550לגיימינג, והאם יתאים ללוח אם IP35P?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

כיום אני עם E8200 עם OC ל-3.2GHZ.

אני מעוניין לשדרג את המעבד לצרכי משחקים(אין תקציב לשדרוג כל המערכת).

האם מעבד מסדרה Q9XXX יתן לי תוספת ביצועים טובה למשחקים ביחס למה שיש לי היום?

האם הוא יתאים ללוח אם שלי? (ABIT IP36P)

(מתוכנן שדרוג של כרטיס מסך בנפרד - כיום אני עם 8800GTS 512ׂ).

תודה!

פורסם

המעבד הזה הוא אמנם חזק יותר מהמעבד שלך אבל הוא לא מתאים ללוח אם שלך,מדובר על מעבד לתושבת חדשה יותר,בלוח שלך לא תוכל להרכיב אף מעבד מהדור החדש אלה רק למצא מעבדים חזקים יותר מהדור הקודם כמו q9550 וכאלה...

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם לוח האם במקום לכתוב "לוח האם שלי".

פורסם
  • מחבר

נערך.

בעקבות התגובה של jkar שיניתי את סוג המעבד לQ9XXX.

תודה!

פורסם

באיזה רזולוציה והגדרות אתה מתכוון לשחק? באיזה משחקים אתה מתכוון לשחק?

אני שואל מכיוון שבמשחקים לכרטיס הגרפי חשיבות הרבה יותר גדולה מלמעבד, אולם, לא כל המשחקים זהים. רוב המשחקים עדיין לא זקוקים היום ליותר ממעבד כפול-משולש ליבה ומושפעים בעיקר מה-IPC (או בשפת ה"עם" - "ביצועים לכל מחזור שעון"). לעומתם, יש משחקים שכן מרוויחים מריבוי ליבות.

בכל מקרה, אם הכרטיס הגרפי שלך לא מספיק לאור הציפיות (ואני לא ממש בקי בתחום הכרטיסים הגרפיים אז קשה לי להגדיר אם הכרטיס שלך כבר מגביל) אז קודם כל צריך להחליף אותו. גם אם תחליף ל-Q9xxx (ואל תקנה כחדש כמובן אלא רק מיד שנייה) תצטרך לבצע לו OC כדי שלא יהווה צוואר בקבוק.

ולמען האמת, אני לא יודע כמה שווה להשקיע בפלטפורמה כזאת, אלא אם כן אין תקציב לשדרג לפלטפורמה חדשה.

אני הייתי מתחיל משני דברים:

1. מנסה לבצע OC גבוה יותר למעבד הנוכחי.

2. בהנחה שהכרטיס הגרפי הוא זה שמגביל אותך ברזולוציה ובהגדרות שבהן אתה מעוניין לשחק, קודם להחליף אותו ולראות אם יש שינוי. לשדרג אחר כך מעבד או פלטפורמה תמיד אפשר.

פורסם
  • מחבר

אני משחק ברזולוציה1680x1050.

המשחקים שארצה לשחק בהם בקרוב הם באטמן החדש וCOD MW3.

כרגע אני משחק עם המערכת שלי על BATTLEFIELD בקונפיגורצית Medium, ויש קרטועים לעיתים נדירות.

לאן היית מנסה להגיע מבחינת OC עם המעבד הזה? 3.6 נשמע סביר?

פורסם

כמה שיותר גובה כמובן בהתאם למה שהמערכת מאפשרת לך.

3.6-3.8 זה בהחלט ריאלי, אולי אפילו יותר.

אגב, באיזה לוח מדובר? אני לא מכיר את הדגם שציינת וגם חיפוש ברשת לא מעלה לי תוצאות. יכול להיות שהתכוונת ל-ABIT IP35P?

אם כן, צריך לוודא באתר היצרן אם יש תמיכה במעבדים מרובעי ליבות (מכיוון שהיצרן כבר לא פעיל, ייתכן שלא הוציא עדכון BIOS מתאים ללוח).

פורסם

כן הלוח אם שלך תומך במעבד q9550 ואם תשדרג אתהמעבד והכרטיס מסך שלך לאיזה hd 6850 או כרטיס באותה רמה זה אמור להספיק לך ל cod mw3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים