עבור לתוכן

קירור מים עם בקרה אוטומטית למעבד עם OC

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לעשות oc למעבד 2500k.

יש לכם המלצה לקירור מים עם בקרה אוטומטית?

תודה

פורסם

תגדיר בקרה אוטומטית?

מה אתה רוצה שיהיה אוטומטי?

פורסם
  • מחבר

מהירות המאוורר על הרדיאטור.

למשל corsair h100 לא משנה את מהירות המאווררים לפי הטמפ'. צריך ללחוץ על הכפתור שנמצא על המשאבה בשביל זה.

פורסם

קנה מאווררים שתומכים ב-PWM, חבר אותם ללוח האם והגדר בעזרת SPEED FAN

פורסם

ולפני שאתה רוכש קירור מים..אני מציע שתחקור ותקרא קצת לפני..זה יעניק לך הרבה מידע מקדים שדרוש במקרה הזה.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קראתי וראיתי סרטונים ביוטיוב.

אני כבר לא בטוח שאני רוצה את ה-H100 כי הוא מאד מגביל מבחינת מארז למרות שהוא מתאים למארז הנוכחי שלי שמן הסתם אני אשדרג אות בעתיד.

אני חושב ללכת על ה-H80 ולקנות מאווררים שתומכים ב-PWM כמו שצוין פה ולבנות להם פרופיל קירור.

עם ה-H80 אני יכול גם לחבר ב- push/pull ולגלח עוד מהטמפ'.

מה עוד יש לי לדעת על קירור מים? שצריך להחליף כל 5 שנים? :)

פורסם

עצם העובדה שאתה רוכש מערכת מוכנה..זה כבר לא :-X :-\

שכן קירור אוויר איכותי יעניק טמפ' זהות/טובות יותר ברוב המקרים..

פורסם

אני לא חושב ש-h100 היא מערכת רעה. כנראה עדיפה על קירור אוויר ברמות רעש מקבילות.

מצד שני, מערכת שתרכיב לבד תתן (כנראה) ביצועים עדיפים ותאפשר שדירוג עתידי.

פורסם
  • מחבר

ואללה.. שיכנעתם אותי.

אז בעצם בשביל מערכת קירור מים טובה שלא באה מוכנה, צריך לדעת בדיוק מה לקנות מבחינת רכיבים, מידות ומותג. פה אני כבר באמת פחות מבין ולא חשבתי שזה יהיה ככה.

הבעיה עם קירור אוויר זה שהמאוורר מקרר את האבק וקשה לנקות את האבק מצלעות הקירור.

אני עם קירור של Xigmatek שמתאים רק ל- 775. כמובן שאפשר להחליף לו את המאוורר לשקט ואיכותי יותר, למרות שהוא די בסדר גם ככה... אבל מאד קשה לנקות אותו ולהרכיב אותו חזרה.. התושבת שלו ללא הברגה.. זה מן פינים מפלסטיק זול שמתעקם בקלות.. זה נס שהם לא משתחררים וקופצים החוצה.. מרוב פחד שזה מה שיקרה אני איבטחתי את הגוף קירור עם אזיקון למארז :)

פורסם

הם לא אמורים להשבר.

כדי לנקות אותו בצורה יסודית אני ממליץ לפרק אותו לגמרי ופשוט לעשות לו אמבטיה. אחרי זה תן לו להתייבש (ועשה לעצמך טובה, וודא שהוא אכן יבש לפני שאתה מחזיר אותו :P), מרח משחה וחבר מחדש. את המאוורר עצמו נקה עם ספריי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים