עבור לתוכן

עזרה מזערית - שדרוג כרטיס מסך למחשב צולע - אשמח לעזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מחשב שכזה:

מעבד - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+

לוח אם - Gigabyte GA-M55plus-S3G v1

זכרון - 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ

ספק - 500W של חברה יפנית כלשהיא, עלה כ-130 שקל מזמן.

כרטיס מסך - Geforce 9500GT שנשרף!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

עכשיו ובואו ואגלה לכם משהו - המחשב עשה את כל העבודה שאני מבקש ממנו ואפילו מעבר. עם זאת, התקשה מאד בסרטי 1080P ואין לי מושג למה כי הבנתי שהוא כן יכול להריץ ומבחינת משחקים העלה בערך את כל החדשים עם ההגדרות הנמוכות-בינוניות... אין לי צורך של גיימר, סה"כ להנות קצת ממשחקים כי אני מחבר אותם לטלוויזית LCD 32 אינץ' עם חיבור HDMI. רוצה לראות סרטים בצורה וחלקה ואינטרנט ואופיס, לא מעבר.

מה אתם מציעים לי לעשות עם הכרטיס מסף??? איזה לקנות (קונה רק בKSP.co.il....) כי יש כאלו ממש זולים, אפילו ב-100-200 שקל... אני ממש לא רוצה להשקיע סכום שעולה על 200 שקל כי אני יודע שהמחשב שלי חלש וזה סתם כסף מבוזבז (במילא עוד חצי שנה-שנה אני מעיף אותו לגמריי ומביא מערכת חדשה). אז במקום לתקן את הכרטיס וסתם "להנות" מהסיכון שהוא ייהרס שוב, מה אתם מציעים? המבחר הוא גדול, אז אני סומך עליכם....

אשמח לעזרה, בנתיים תקוע ללא מחשב ונע על לפטופ על מסך בגודל של התיבת טקסט שאני כותב לכם ממנה עכשיו....

תודה!!!!!

פורסם

כמו שאני ממליץ לכל מי ששואל אני אמליץ גם לך :)

תקנה כרטיס של ATI מסדרה 6XXX. יש כרטיס מדגם 6450, פאסיבי ללא מאוורר עם צריכת כח נמוכה מאוד שיעשה את כל מה שאתה רוצה ואף יותר.

יש לו יציאת HDMI 1.4 ז"א שהוא תומך גם בהעברת תכני 3D, הוא תומך בפורמטי האודיו החדשים כגון DTS MA ו DOLBY TRUE HD. אם עד עכשיו היו לך קפיצות קטנות בתמונה בזמן ניגון סרטי MKV, בכרטיס הזה הבעיה לא קורית (נגרם בגלל FPS של 23.976 שכרטיסים אחרים לא מוציאים במדויק).

דבר אחרון, כשאתה מתקין את כרטיס המסך תוודא שבזמן ניגון סרטים הנגן משתמש ביכולת הכרטיס לפענח את הוידאו ולא המעבד של המחשב. המלצה שלי, תתקין נגן שנקרא MPC-HC ותוודא שבזמן ניגון סרט מופיע למטה מצד שמאל PLAYING DVXA, ה DVXA אומר שכרגע מופעלת האצת חומרה והכרטיס יסחוב לך בכיף גם סרטי 1080P וגם סרטי בלוריי מלא.

פורסם
  • מחבר

יש לך דגם ספציפי מאתר של KSP להביא לי?

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה: הכרטיס מסך של ATI, HD6450, יותר חזק מהGT9500 שהיה לי?

פורסם

הנה הלינק:

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&cat=144

לגבי מה יותר חזק, אני ממש לא יודע, אבל עצה שלי, קח כרטיס של ATI ולא של NVIDIA. כרטיסים של NVIDIA לא מטפלים טוב בסרטים שמקודדים ב 23.976 FPS, שזה בעצם רוב הסרטים שמורידים, בכרטיס של NVIDIA אתה תבחין בקפיצות קטנות בתמונה כל כמה שניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים