עבור לתוכן

מחשב יחסית חדש (4 חודשים) .. ואיטי להפליא , למה?

Featured Replies

פורסם

שלום ,

ברשותי מחשב שרכשתי הנה המפרט שלו:

1.INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY

2.ASROCK H67M-GE.

3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ.

4.מארז ANTEC SONATA III w/o PSU

5.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL.

6.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER.

7.SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ.

המחשב מריץ WINDOWS 7 ULTIMATE והוא פשוט איטי , לא יצא לי להתעסק עם המחשב יותר מידי רק בזמן האחרון ,אני פשוט שם לב שהמחשב איטי , לדוגמא עם אני פורס קבצי RAR גדולים אני באותו הזמן לא יכול לעשות כלום במחשב כמעט כאילו כלום לא זז.. מה אני צריך לעשות על מנת לזהות מהי הבעייה ? מה מאט אותו בצורה כזו ?

תודה רבה לעוזרים,

TOMCAT383

פורסם

שלום,

לא יצא לי להתעסק עם המחשב יותר מידי רק בזמן האחרון ,אני פשוט שם לב שהמחשב איטי

זאת אומרת שאתה לא יודע האם מחשב עובד ככה מהתחלה?

תבדוק שאין לך 2 תוכנות אנטיוירוס במחשב

קיריל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה,

לא אני לא בטוח ב 100 אחוז שהיה מהתחלה ככה , אבל 4 חודשים זה כלום ..

לגבי התוכנות וירוס , יש לי אחת bitdefender, אין איזושהי תוכנה שאני יכול להריץ שתבדוק האם כל החומרה פעילה כמו שצריך ?

מה עוד אני יכול לעשות /לבדוק ?

תודה,

Tomcat383

פורסם

תריץ איזה תוכנה לבדיקת הביצעים של המערכת בכללי כמו 3DMARK (למרות שהיא בעיקר לוידיאו )תשווה למערכות דומות כמו שלך ברשת ,תבדוק את הזיכרונות וההרדיסק לתקינות !

פורסם

קודם אתה צריך להבין איפה הבעיה - בחומרה או בתוכנה.

יש לך אפשרות להתקין מערכת הפעלה מחדש? אם התקנה לא תפטור את הבעיה תצטרך לממש את האחריות

קיריל ,

ברק מחשבים, אשקלון

פורסם

לדעתי גם אם יתקין מערכת הפעלה מחדש, כשמדובר במערכת הפעלה לא חוקית - לא חושב שזו תהיה עילה מספיק טובה כדי לממש אחריות. לצורך העניין יכול מאוד להיות שהעותק של ה-OS שברשותו פשוט לא תקין מלכתחילה או שהפריצה שלו דופקת בצורה כזו או אחרת את התפקוד התקין וכו'

פורסם

לצורך העניין יכול מאוד להיות שהעותק של ה-OS שברשותו פשוט לא תקין מלכתחילה או שהפריצה שלו דופקת בצורה כזו או אחרת את התפקוד התקין וכו'

מסכים ב100%

קיריל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים