עבור לתוכן

צריך המלצה על דרמל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

אני צריך/רוצה דרמל טוב ב כ 200 שקל .

יש ?

תודה לכל העונים

פורסם

הדרמל עולה יותר כסף

אתה יכול לנסות להוציא במכרז

לא משנה איזה דגם רק שיהיה של dremel זה שם החברה

יש גם של חברת wolf אבל הוא פחות טוב ופחות נוח לדעתי .

פורסם

אכן יש פתרונות זולים יותר כמו יונדאי, או וולף.

לי יש דרמל של וולף שעולה כ-150 שקל ~

לי בכל אופן הוא מספיק ואני לא מוצא סיבה לזרוק פי 3 כסף...

פורסם

OR007, יש הבדל גדול בין גדול, משמעותי

בין הדרמל הרגיל לבין הוולף הזה?

אם אני רוצה לקנות גם דרמל, שווה לי להשקיע את הכסף במכרז או משהו כזה בשביל הדרמל הרגיל,

או שכדי להוציא הרבה פחות על וולף, והתוצאות לא כאלה גרועות..?

פורסם

זה גם תלוי בשימוש העתידי של הדרמל שלך...

אני מאמין שהכלי של וולף לא מגיע לביצועים וליכולות של דרמל..

אם מדובר במודינג למחשב אני מאמין שהוא יספיק לך בדיוא כמו שהוא הספיק לOR007..

פורסם

תודה בנצי, בכל זאת אני מחכה לתשובה מה OR007, בשביל חוות דעת עם ניסיון.. ;)

פורסם

שמע, לא עבדתי עם הדרמל של "דרמל" ככה שאני לא יכול להשוות אותו ממש לוולף.

מה שכן לא נתקלתי בחסרונות בולטים במיוחד בוולף (הכוונה תקלות במכשיר ולא חסרונות המכשיר עצמו, זה כבר עניין אחר).

לדעתי את ה-100 ומשהו שקל שהוא עלה לי, הוא שווה.

פורסם

קניתי אחד ליפני כמה ימים וזה פשוט מוצר מדהים שילמתי 100 דולר אוסטרלי שזה בערך 300 שקל כי אני גר באוסטרליה.

עם זה קניתי עוד 105 חלקים שכלול בזה 35 דיסקים לחיתוך. זה מאוד קל לשימוש ויעיל עכשיו הדיסקים נאכלים בחיתוך מתכת וליפעמים נישברים אני עשיתי חלון לCD שלי ולקח לי שניים וחצי (ואת השלישי אחרי חצי נישבר).

פורסם
  • מחבר

השימוש היחידי שאני יעשה בו הוא מודינג כלומר חלון במארז וחריטה אז אתם חושבים שהוולף יספיק ??

פורסם

מניסיון שלי עם עבודה ממושכת עם שניהם (וולף והמקורי), המקורי יותר טוב אבל הוולף לא רע.

הוולף יותר גדול ופחות נוח מהמקורי, בא עם ראשים ממש ממש גרועים יחסית למקורי, ויותר מתאים לעבודות מזדמנות פה ושם.

המקורי לעומת זאת יותר קטן ונוח, רואים את איכות הבנייה וההשקעה, ראשים מעולים, ומעולה לעבודות ממושכות יותר.

הוולף שלי אגב, נשרף.

עוד הבדל ביניהם הוא שהוולף מגיע עם מזוודה מלאה בכל מיני ביטים וצינור גמיש כזה ועוד כמה דברים קטנים, בעוד שהדרמל מגיע באריזת קרטון וכמה ביטים (הגרסה הבסיסית, עלה לי 450 שקל)...

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה ;)

אני לא הולך לעשות בו שימוש קבוע אלא רק חיתוך חלון וחריטה ואולי שיוף אז לא ניראה לי שיש צורך במשהו רציני

תקנו אותי אם אני טועה ..

ושוב תודה למי שעזר :D

פורסם

אם אתה קונה רק בשביל חלון אז קנה כבר ג'יגסו וכמה ראשי שיוף למקדחה, יהיה יותר זול וקל....

פורסם
  • מחבר

ג'יסו לא נוח כי צריך מקום מתאים ועוד כל מיני . וזה מעצבן לחתוך איתו חורים למאווררים .

אני אלך על הוולף .

מישו יכול להגיד לי מאיפו אפשר ליקנות ?

פורסם

למצוא מקום שנוח לעבוד בו עם הג'יגסו אמנם קשה יותר, אבל הוא הרבה יותר מדוייק מהמדרמל בכל הנוגע לחתיכה

של קווים ישרים וארוכים, ולרוב העבודה איתו יוצאת נקייה יותר. (בתור אחד שיש לו את שניהם)

פורסם

יש לך בהום סנטר ואני מאמין שבאייס ואלה גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים