פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים שלום לכולםאני רוצה לקנות מצלמה מקצועית בתקציב של עד 12K ושמתי עין על המצלמה הזאתhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794226מה אתם אומרים עליה?
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים היי,אני לא יודע אם הגעת לפורום הנכון, לפחות רוב האנשים (אני חושב) לא מכירים מצלמות מקצועיות בטווחי מחירים כאלה.במקרה, אני פה עונה לך- אני מפיק במאי וצלם, מתעסק בעיקר בוידאו.מה המטרות שלך?מה אתה רוצה לצלם?בלי קשר בתקציב כזה הייתי מסתכל על דברים אחרים...החיישן שלה פיצפון...
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר היי,אני לא יודע אם הגעת לפורום הנכון, לפחות רוב האנשים (אני חושב) לא מכירים מצלמות מקצועיות בטווחי מחירים כאלה.במקרה, אני פה עונה לך- אני מפיק במאי וצלם, מתעסק בעיקר בוידאו.מה המטרות שלך?מה אתה רוצה לצלם?בלי קשר בתקציב כזה הייתי מסתכל על דברים אחרים...החיישן שלה פיצפון...הייהמטרות שלי הם בעיקר צילום קליפים וסרטונים ואפקטיםיש לך פה כמה דוגמאות לדברים שעשיתיhttp://www.youtube.com/user/GUY550?feature=mhee(כל הסרטונים שפה בשביל כל מיני תחרויות שעשיתי)עד עכשיו השתמשתי במצלמות ביתיות ואני מעוניין לעבור לשלב הבאאני לא רוצה מצלמות שמצלמות על DV או MINI DV (יש לי נסיון רע איתם)התקציב הוא עד 15Kתודה רבה
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים טוב אתה הולך לצחוק ממה שאני כותב, אם אם תעשה מה שאני אגיד לך, עוד חודש תגיע עד אליי כדי לנשק אותי: קנה את הפנסוניק GH2, עם ועם עדשת הקיט תוציא תוצאה פי 10 יותר איכותית. והפתעה.... המצלמה עולה רק 5500 שקל לפרט פה אני לא יפרט, אבל חפש ביו טיוב וידאו שלה, תבין על מה מדובר... אני מצלם וידאו עם קנון 60D, חודש הבא אני קונה גם את ה GH2....
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים לא מבין למה אתה שואל אותי גם פה וגם בפרטי. אני עונה פעם אחת.יש לך חיבור 3.5 מ"מ תחבר למה שאתה רוצה... אבל למה אתה צריך בום ?קנה מקליט חיצוני, אני עובד עם ה ZOOM H1, עודה עבודה פי כמה יותר טובה מבום, הוא מסנן כבר את הרעשים לבד.לפני צילום תעשה צליל של קלאפר, ותסנכרן בעריכה..... שטויות.
פורסם 2011 בדצמבר 714 שנים כן, צודק לחלוטין, הGH2 מצלמת וידאו נהדרת בזכות החיישן 3/4 האיכותי שלה , היא מוציאה פלט פנומנלי בוידאו וגם בסטילס , ועולה כ6000 ש"ח בלבד , יש לך גם אפשרויות של החלפת עדשות לצמצם 1.8 לתאורה נמוכה , תברר על הGH2.
פורסם 2012 במרץ 2513 שנים מחבר טוב אתה הולך לצחוק ממה שאני כותב, אם אם תעשה מה שאני אגיד לך, עוד חודש תגיע עד אליי כדי לנשק אותי:טוב, קניתי את הGH2....איפה אתה גר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.