עבור לתוכן

המלצה לרכישת מדפסת משולבת ביתית

Featured Replies

פורסם

מדפסת HP officejet 5510 אשר משמשת אותי כבר 5 שנים

עושה לי בעיות במחסניות הדיו לאחרונה (כותב שיש בעיה בדיו למרות שיש עדיין צבע במחסנית)

אני מחפש לקנות מדפסת משולבת עד 500 ש"ח לשימוש ביתי להדפסה וכן שימוש בפקס וסורק.

איזו מדפסת צבעונית עם הזרקת דיו הכי כדאית ואיכותית ביחס למחיר הנמוך?

(קומפקטית יחסית, פידר, משטח סריקה, חסכונית בדיו, דיו מקורי זול וכו'...)

אודה מאוד על המלצותיכם

פורסם

אני לא אמליץ לך על דגם ספציפי מחשש למידע שגוי, אבל אני יכולה להגיד לך במה כדאי לך להתמקד.

קודם כל, אני ממליצה מאד מאד שבמדפסת הבאה שלך תהיה הפרדה של הצבעים בדיו. 4 ראשים (כחול, צהוב, אדום ושחור) במקום 2 (שחור וצבעוני) מכיוון שבשיטה של ה2, אם אתה משתמש הרבה בצבע ספציפי והוא נגמר, אתה צריך להחליף את כל המחסנית, וכאן, כל צבע בנפרד, והן די יקרות.........

למדפסות של BROTHER (אולי גם בחברות אחרות, ואני פשוט לא יודעת) יש מן מנגנון רענון דיו שכזה שמונע מהדיו להתיבש (חשוב ביותר במדפסת שהיא ביתית ולא נעשה בה יותר מדי שימוש).

בנוגע למחירים של הדיו, זה נורא תלוי איפה אתה קונה. אבל יש אופציות להזמין מארז של 4 ראשים במחירים מצחיקים בכל מני אתרים.

אני קניתי לפני שנה בפחות מ250 ש"ח מארז ועדיין לא נגמר... (מדובר בדיו מקורי)

בכל מקרה, המלצה אישית שלי- לך על BROTHER, על אחד מדגמי MFC הפשוטים. לא נראה לי שתהיה לך בעיה למצא משהו במחיר שנקבת. ואני בטוחה שתהיה מרוצה.

פורסם

בסכום הזה כנראה שהאופציה הטובה ביותר היא Brother MFC-J440.

אם תעלה את התקציב ל-600 תוכל לקנות HP Officejet 6500A או לקחת מדפסת אלחוטית משולבת Brother MFC-J615W או את המחליפה שלה MFC-J625DW שהיא גם אלחוטית וגם יודעת להדפיס דו צדדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים