עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם ל I5 2500K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש.

אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים.

חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת.

אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח.

בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC).

בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש).

תודה.

פורסם

לגבי הספק ,

צר לי להגיד לך אבל לדעתי הספק שאתה מתכוון להעביר למערכת החדשה קצת חלש מידי לאור העובדה כי אתה תעשה אוברקלוק בינוני עד כבד , 400W לדעתי זה לא מספיק וגם תלוי איזה כרטיס מסך יש לך , לדעתי אתה תצתרך ספק חזק יותר.

לגבי הלוח אם שהמבינים בעניין ינחו אותך

פורסם

1. תוסיף בבקשה את התקציב ואת תמצית הדרישות לכותרת הדיון.

2. ראשית, הלוחות של GB הם לא הכי מומלצים לפלטפורמה הזאת עבור מי שמתכנן OC מכיוון שמערכת החשמל שלהם פחות איכותית ברוב המקרים בהשוואה ללוחות של המתחרים. שנית, בתקציב הזה לא כל כך תוכל למצוא לוח שיאפשר לך OC גבוה, בטח לא של GB. אם תציין מאיזה חנות אתה מתכוון לקנות ניתן יהיה להמליץ מבין ההיצע ששם על האפשרות המשתלמת ביותר לאור התקציב.

3. גופי קירור אינם נושא הפורום הזה ולכן פתח בבקשה דיון נפרד בפורום 'קירור'.

4. כנ"ל לגבי ספק כוח. לא ניתן להגיד אם הספק מספיק או לא מכיוון שזה תלוי בכמות וסוג הרכיבים שבמערכת (מספר כוננים קשיחים וכרטיס גרפי בעיקר). לכן צריך לדעת מהו המפרט המלא שלך.

אם אתה מעדיף להתייעץ לגבי הכל במקום אחד אני יכול להעביר את הדיון שלך לפורום 'מפרטי מחשב'. אם תרצה בכך יידע אותי ואעביר אותו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

אז אשמח לשמוע רק על לוח אם, איזה אתם ממליצים מכל החברות הקיימות בשוק. בתקציב סביר. עד 600 ש"ח.

פורסם

הכי משתלם באזור התקציב הזה, עם חריגה קלה, הוא ככל הנראה ASRock Pro3-M.

ותערוך בבקשה את הכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים