פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר ..... - הפלטייר בMAX דורש 8A - נתוני יצרן.המערכת שהוא יהיה מחובר אליה: Eheim 1250, LRWW (emp cnc) , emp rad.יש לי אמון מלא בבלוקים שאני מייצר **אבל** הם לא מותאמים לעבודה עם פלטייר... מבחינה טכנית לא מבחינת יכולת סילוק חום.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים סוף סוף חיכתה לו הרבה זמן אה מזל טוב!! יאלה דפוק אותו בכרטיס אתה תגיע למהריות מטורפות כמו שאני היגעתי (עכשיו אני לא היחידי שיש לו את זה ) והספוג שאתה מקבל עם הכרטיס יספיק בהחלט!!
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר סוף סוף חיכתה לו הרבה זמן אה מזל טוב!! יאלה דפוק אותו בכרטיס אתה תגיע למהריות מטורפות כמו שאני היגעתי (עכשיו אני לא היחידי שיש לו את זה ) והספוג שאתה מקבל עם הכרטיס יספיק בהחלט!!
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים עומרי זה כמו שאינטל קנו שרתים של AMD זה רק לצורכי בדיקה והשוואה P: אליאור הוצאתי אותך בצורה יפה מהעיניין לא? ;D כן וכמו שמיקרוסופט הזמינה כמות לא מבוטלת של הG5 ואיזה אידיוט שעבד במיקרוסופט צילם ופירסם באינטרנט וכמובן פותר......
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים מחבר פלטייר לא מדביקים, הוא מיועד לשבת בלחץ (מדוייק) בין הבלוק לבין הcold plate.בmcw הפלטייר בא במגע עם המים (הצד החם שלו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.