פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים בעוד אני משוטט לי ברחבי אתרים של מודרים בחול אני נתקל ביצירה הזאת !! הרבה מארזים מגניבים ראיתי אבל דבר כזה עוד לא ראיתי (חלק יתלהבו חלק פחות.. אני התלהבתי !) קיצר פחות לדבר ובא נראה תמונות : :cwm20: הבן אדם פשוט תקע לו מסך טלויזיה בפאנל הקידמי של המארז !!! ככה זה עובד : אני לא יודע מה איתכם אני ממש אהבתי את הרעיון גם שימושי גם מקורי וגם בן**** !! :clapper:
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים זה נראה פשוט בן-ז**ה!!!ד"א ראיתי את המסך הקטן הזה למכירה באחד האתרים בחו"ל, רק אם הייתי זוכר איפה זה........
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים נראה נחמד אבל זה קצת מפגר לתקוע צג כזה קטן במארז במטרה לראות מחשב.ולבנצי זה לא מסך טלויזייה
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר סליחה לא מסך טלויזיה.. זה כאילו מציג את מה שאתה רואה על המסך הרגיל.. אתה יודע למה התכוונתי.. ודווקא אני ממש ממש אהבתי את הרעיון !
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים לא נראה משהו לדעתי...סך הכל קדח חור מרובע באמצע ותקע מסך במאות דולרים...ולא חסרים פרויקטים עם כאלו.כשמשתמשים בזה כשזה מתאים זה יכול להראות מדהים;http://home.comcast.net/~pscdoc/wsb/html/Profile-1.jpg
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים ניראה טוב , אך אין לזה שום תועלת ... אני מבין אם זה היה איזה מחשב קטן נייד שאפשר לקחת איתך ... אבל פה :
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים הדבר השחור היפה הזה למעלה זה קירור מים ?(על הגג)כן, זה ה exos של koolance. שלמיטב זכרוני אפילו מוכרים בארץ... (פששש. מפתיע שבכלל מגיע משהו למדינה המסכנה שלנו)בנוגע למסך - מעניין לנסות מוד כזה במארז shuttle... גם שימושי וגם מגניב
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים אם מישהו רוצה לקנות מסך קטן 9" או יותר קטן (LCD ציבעוני) אני מכיר חברה שמוכרת כאלה בארץ - עבדתי עם כמה כאלה והם מצויינים.http://www.videoset.com/נ.ב. זו לא פרסומת רק המלצה לאחד המקומות היחידים לקנות אחד
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים עשו את זה כבר בשאטל....אני זוכר כי ראיתי פרוייקט כזה איפשהו... ??? :-\צודק.. המארז השחור עם המסך, גם ראיתי את זה כבר.אבל דווקא זה היה מוד שלא הותיר בי רושם עז (פשוט כי הוא היה מכוער)
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים כן, זה ה exos של koolance. שלמיטב זכרוני אפילו מוכרים בארץ... (פששש. מפתיע שבכלל מגיע משהו למדינה המסכנה שלנו)בנוגע למסך - מעניין לנסות מוד כזה במארז shuttle... גם שימושי וגם מגניבאני חולק על דעתך , אני לא רואה כל דבר שימושי במוד זה,והמסגור גם זול .
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים כן לדעתי יוצר נחמד משהו בגודל של מסך גיןגיר או GAMEBOY כי זה לא שאתה צופה בזה, אתה יותר בודק שהכל עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.