פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים זה יעזור לי אם מישהו עם הכרטיס המדויק הזה יעזור לי אבל אני ישמח לכל עזרה בכלל.הבנתי מכתבות שהכרטיס של חברת ספיר ה-Sapphire Radeon 9600XT 128MB מגיע ללא HEATSINK לזכרונות שלו.לא נראה לי שאני יעשה OC אבל בכל אופן אם כן ואם לא מה אתם אומרים לגבי לקנות HEATSINK בשבילו או מאורר PCI מולואו כל דבר אחר שתציעו לי! :-\*שימו לב שרק הכרטיס של ספיר מגיע ללא HEATSINK
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים fuckkkkkk חתיכת גודל שני הכרטיסים האלו !!אגב זה נראה כאילו המאוורר של ati כן יושב על היט סינק.. או שזה סתםחתיכת מתכת ? מה זה ? ???
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים ברור שיש היט-סינק! בשניהם! ;D אבל הוא התכוון היט-סינק לזכרונות, ואת זה אין בשניהם..... 8)
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים אההה... אופס חחח ;D ;D טוב עוד משהו צברתי לידע.. פשוט אני לא רגיל שיש סינקים על הזיכרונות (בגלל הכרטיסים שגרועים שהיו לי..)
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים הכרטיסים נראים זהיםזה נראה אותו PCB רק באדום.ולמה באמת ATI שמו כזה הייטסינק גדול? זה משנה משהו לכרטיס?
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים זה יכול לעזור רק בOC, למרות ששני ההיט-סינקים לא נראים לי שיעזרו משהו בOC....
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים אממ...המאוור של ה80 רק יוסיף ויוסיף בצורה משמעותית יותר גם לליבה וגם לזכרונות למרות זאת אם תשים סניקים על הזכרונות זה ישפר בצורה פחות משמעותיתאבל תעשה ככהתקנה מאוור 80 תקמבן איך שהוא פרק איזה כרטיס PCI ישן או תקמבן משהו אחראם אתה מרוצה מהתוצאות אל תקנה גופי קירור לזכרונות אם אתה רוצה למשוך עוד קנהלדעתי זו הדרך הכדאית ביותרבהצלחה לך בכל מה שתבחר
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מה אתם אומרים על לשים HEATSINKS על הצ'יפים של הזכרון? ישפיע משמעותית על קירור?
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים כל עוד אתה לא מתכנן אוברקלוק אז אין לך סיבה להוסיף סינקים לזכרונות.הזכרונות במהירות סטוק לא מתחממים בצורה כזאת שמצריכה סינקיםתהנה לך בשקט מהכרטיס ותהיה בטוח שכל עוד אתה לא באוברקלוק אז אין לך מה לדאוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.