עבור לתוכן

מעוניין לרכוש HAF 932 של Cooler Master - מישהו מכיר היטב את המארז?

Featured Replies

פורסם

המארז יכיל קירור מים מסוג Corsair H100.

וספק כוח של 750W של ThermalTake.

מישהו מכיר את המארז הזה משימוש ומביקורות?

תודה.

פורסם

במחיר של ה-H100 אתה יכול כבר להביא את הקיט RS240 של XSPC מחו"ל.

המארז מגיע ללא פילטרים, אאל"ט, או עם פילטרים שלא ניתנים לפירוק. בכל אופן בעייתי. יש מארזים טובים ממנו במחיר דומה, למרות שהוא בעצמו לא כזה רע, רק הפילטרים בעייתיים ומבחינת עיצוב זה עניין של טעם.

והספקים של TT לא משהו, עדיף מג'נרי אבל לא משהו.

פורסם
  • מחבר

מה הקיט הזה נותן לי? זאת הערכת קירור מים הראשונה שלי... אז אין לי הרבה ידע למרות שחיפשתי בגוגל על מה שרשמת ולא ראיתי יותר מדי שוני. מדובר בקירור טוב יותר או פשוט יותר אביזרים באותו מחיר?

לגבי המארז, אין אפשרות להרכיב פילטרים בכלל?

איזה מארז אתה ממליץ שהוא דומה באיכות/מחיר אבל טוב יותר מבחינת האיוורור?

לגבי העיצוב.. גם אני לא ממש אוהב את זה אבל חיפשתי משהו פרקטי מבחינת קירור.

כרגע יש לי CM690 הגרסה הראשונה. אני פשוט לא יודע עם הקירור מים יתאים למארז הזה, לכן אני מחפש חדש... אחרת הייתי חוסך ונשאר עם אותו מארז.

פורסם

אתה מקבל גם קירור טוב יותר ושקט יותר וגם יש לך אפשרות בעתיד לשדרג אותו מבלי להחליף הכל. החיסרון הוא שצריך להרכיב הכל, שאם אתה עושה כמו שצריך עם מדידות והכל ולא לפי העין יכול לקחת גם 4 שעות ואז לחכות עוד יום יומיים לבדיקת נזילות. תאורתית גם אמורים להחליף מים פעם בכמה שנים.

לגבי מארזים אני לא ממש יודע, פשוט חשבתי לקנות את ה-HAF אז קראתי עליו, אני יכול להגיד לך שאני די מרוצה מה CM Sniper שיש לי למרות שהוא לא שקט כמו שהנתונים היבשים גורמים לך לחשוב, כנראה זה נובע מהאופן ש-CM מודדת רעש. בכל אופן יש לא מעט חברי פורום פה שמתחרמנים על המארזים של Fractal Design.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה. אני חושב שאני אשאר עם H100 כי אני לא אתחיל להזמין עכשיו חלקים מחו"ל.

אם היה את זה באותו מחיר בארץ הייתי קונה.

באשר למארז... אם החיסרון היחידי זה פילטרים, אז אני יכול לחיות עם זה למרות שיש משהו במה שאתה אומר. אני אמשיך לחפש.

אני עדיין לא מצאתי תשובה עם המארז שיש לי כרגע CM 690 יכול לקבל H100 בחלק העליון בלי בעיה.

פורסם

בקיט הזה יש את כל מה שאתה צריך, אין פה עניין של חלקים, הכל כלול חוץ מנוזל קירור אני חושב (אפשר לקנות בארץ מים מזוקקים בסופר פארם, זה איזה 5 שקל לליטר).

לפי גוגל,

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/46543-corsair-hydro-series-h100-liquid-cpu-cooler-review-6.html

http://forum.lowyat.net/topic/1989125

יתאים, אבל לא ב-Push\Pull.

פורסם
  • מחבר

Push/pull זה חיבור של מאווררים משני הצדדים? כלומר 4 מאווררים ל H100?

אתה יודע אם המאווררים שמגיעים עם הקירור הזה נשלטים אוטומטית מהלוח אם?

פורסם

כן.

אאל"ט נשלט ע"י הבקר הזה שיושב על הבלוק.

אני ממליץ שתקרא ביקורות על הקירור, אני לא אומר שהוא לא טוב, אבל לא כדאי להוציא 600 שקל על מוצר מבלי לדעת מה אתה מקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים