עבור לתוכן

מחפש לקנות ראוטר חדש - אך הדעות חלוקות

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

ככה בבעלותי ראוטר ישן מאוד של edimax, ואני מחפש ראוטר חדש בתקציב שהוא כרגע לא מוגבל יותר מידי אך כמובן שיהיה סביר.

כעיקרון אחרי שיטוט קל באתרי האינטרנט הגעתי למסקנה שאני הולך על TL-WR1043ND של TP-LINK.

אבל לאחרונה אני קורא עליו גם דעות פחות חיוביות..

אז בואו שניה נניח את מה שאני יודע ולא יודע בצד, על איזה ראוטר אתם הייתם ממליצים? ולמה?

כעיקרון הבית מרושת ע"י 3 מחשבים נייחים, 3 מחשבים ניידים (דרך WIFI) ומדפסת שמחוברת לרשת.

פורסם

אני מרוצה מהביצועים והפיצ'רים של הTL-WR1043ND. גם קיבלתי תמיכה יוצאת מן הכלל מנציגת תמיכה של TP-Link בדוא"ל.

מה שכן, השניים הראשונים שהיו לי נשרפו תוך שבוע. :( הוחלפו במקום ע"י KSP; בפעם השנייה הוחלף גם הספק. ייתכן שבאמת הספק היה בעייתי - הנתב השלישי עובד ללא שום תקלה כבר כחודשיים (טפו-טפו). :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה :)

דבר שני, אם נתקלת בתמיכה טכנית זה כבר מדליק נורה אדומה.. וזה שניים נשרפו לך לא כל כך עוזר פה לעסק..

אתה יודע אולי למה זה קרה? בכל זאת זה לא ראוטר מהזולים.. השאלה היא אם הוא שווה את ההשקעה..

פורסם

פניתי לתמיכה הטכנית כדי לשאול לגבי עדכוני קושחה ולהציע כמה הצעות, לא כי היו לי בעיות עם הנתב.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה, ומה דעתך הכללית על הראוטר? ממשק נוח? עובד עם L2PT (כבלים HOT) אם אני לא טועה, נכון?

פורסם

הראוטר הזה סוס

מנצח בלי בעיה לינקסיס E2000 שיש לי גם ואת כל הראוטרים האחרים שהיו לי.

כרגע עובד אצלי בכבלים במהירות 20

משרת 5 מחשבים + מדפסת + 4 סמארטפונים.

פורסם

אני גם מעוניין לקנות אותו אבל שמעתי על הרבה מקרים שהוא נשרף באמת

פורסם

אצלי כבר כמה שנים עובד מצויין

אבל למה אתה דואג, יש 3 שנים אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים