עבור לתוכן

ATI 9800XT של איזה איזה מהחברות הבאות עדיף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להחליף את ה GE-FORCE 4 TI4600 שלי ב כרטיס מסך RADEON 9800XT וראיתי שיש כמה חברות שמייצרים את הכרטיס ויש הבדלים דיי גדולים במחירים בניהם

אני יביא לכם קישור שיהיה לכם יותר קל...

http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

הבן אדם שמוכר לי את הכרטיס דווקה ממליץ לי ללכת כל ה ATI המקורי מה אתם אומרים ??

ואך הכרטיס הזה בקלליות ? ואך הוא יחסית ל FX5900 ??

תודה לכולם ;)

פורסם

קודם תשאל את עצמך- האם אתה באמת זקוק לכרטיס מסך חדש? כרטיס המסך שיש לך מציג ביצועים מעולים בכל המשחקים כיום ותחשוב שנית אם אתה באמת רוצה להחליף אותו עכשיו.

פורסם

קודם תשאל את עצמך- האם אתה באמת זקוק לכרטיס מסך חדש? כרטיס המסך שיש לך מציג ביצועים מעולים בכל המשחקים כיום ותחשוב שנית אם אתה באמת רוצה להחליף אותו עכשיו.

לא רק זה אתה בקושי תראה הבדלים, זה באמת בזבוז של שקל בעוד שאתה יכול לקנות את ה 9800NP ב 1600 שקל וההבדלים ביניהם לא שווים 1400 שקל.

לפי דעתי אל תשדרג עכשיו, יש לך כרטיס מצויין.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהכטיס מסך שלי טוב אבל אני צריך כרטיס מסך טוב למחשב השני שלי ורציתי לשים לא את שלי ולקנות לעצמי 9800PRO אם כבר להשקיע אז עד הסוף...

אז בכל זאת מה אתם אומרים איזה מהם כדאי ??

פורסם

החברות הכי טובות לייצור R9800XT, נכון לעכשיו, הן:

VisionTek, Club-3D, Sapphire, ATI ואפילו גם GigaByte.

מעניין ביותר כיצד Tyan ו- Diamond ישתלבו בייצור.

פורסם

Powercolor also have a very nice card.

פורסם

לקנות XT זה טיפשי לחלוטין.

מילא PRO קגיל.

הכי מומלץ NP כל עוד הוא קיים.

הם כולם דיי זהים סה"כ, כדי לקחת את ההכי זול וזהו.. בד"כ ההבדלים הם רק בבנדאל.

פורסם

גם אסוס עושים כרטיסים לא רעים בכלל, אבל אין ספק שהATI המקורי הוא הכי טוב מבחינת יציבות, למרות שמבחינת ביצועים יהיה הבדל של מקסימום 100 נקודות ב3DMARK2003...

פורסם

CLUB-3D??????????/

מישהו מוכן להסביר לי מה זה?

פורסם

מה רע בשל הרקולס?(מלבד המחיר...)

פורסם

התשובה בגוף השאלה...(יותר נכון בסוגריים)

פורסם

תאמין לי, הכרטיס של Asus הוא הכי פחות כדאי.

הוא גם מכוער, ומכיל כל מיני שטויות ש- Asus הוסיפו לו, פיצ'רים מטומטמים (חוץ מה- VIVO המבוקש) ושאר ירקות.

המתח הדיפולטי שלו נמוך יותר מהשאר משמעותית, לכן תגיע איתו פחות רחוק משאר הכרטיסים.

כמובן שהכל נמכר בתג מחיר יותר יקר, תחת המותג היוקרתי של Asus. למעשה, זו אותה גברת בשינוי אדרת.

מי שאמר שהכרטיס של ATI יותר ''יציב'', אמר סתם שטויות.

Club-3D היא חברה הולנדית וותיקה ביותר, היא מייצרת גם כרטיסי Nvidia, גם ATI ולאחרונה, גם XGI.

הצ'יפים של הזכרונות איכותיים ביותר, תזמונים נמוכים, 2-3Ns, וכרטיס ה- R9800XT שלהם הוא היפה מכולם.

לעוד פרטים, עיין באתרם: www.club-3d.com

פורסם

תאמין לי, הכרטיס של Asus הוא הכי פחות כדאי.

הוא גם מכוער, ומכיל כל מיני שטויות ש- Asus הוסיפו לו, פיצ'רים מטומטמים (חוץ מה- VIVO המבוקש) ושאר ירקות.

המתח הדיפולטי שלו נמוך יותר מהשאר משמעותית, לכן תגיע איתו פחות רחוק משאר הכרטיסים.

כמובן שהכל נמכר בתג מחיר יותר יקר, תחת המותג היוקרתי של Asus. למעשה, זו אותה גברת בשינוי אדרת.

אני דווקא כן הייתי לוקח את ASUS, כשאתה קונה כרטיס ב3000+ שלפחות יהיה בו VIVO

פורסם

עושה רושם שגירסת ה XT של הרשקולס עושה שימוש בכמות זכרון של 256 מגהבייט אך גם הזכרון עצמו מהיר יותר (2.5 ננושניות), לעומת ה128 מגהבייט בגירסת ה PRO (במהירות של 2.8 ננושניות).

יש חברות שמשתמשות בזכרונות בעלי תזמונים נמוכים יותר?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים