עבור לתוכן

Compucase 6T10 - PC Speaker

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לפני כשנתיים לערך רכשתי מחשב חדש עם מארז Compucase 6T10. לאחרונה שמתי לב (יקיצה מאוחרת משו), שהמחשב שלי לא "עושה ביפ" כשהוא נדלק. יש לי לוח אם של Gigabyte GA-EG41MF-US2H, ולפי המדריך למשתמש שלו יש חיבור ל-Speaker על גבי לוח האם. פתחתי את המארז וראיתי ששום כלום לא מחובר לאותו חיבור על גבי לוח האם, ושכל הכבלים שיוצאים מהמארז מחוברים לנקודות אחרות בלוח האם (כמו שצריך) כפתור כיבוי והדלקה ושתי נורות חיווי. חיפשתי וחיפשתי ולא נראה בכלל שיש PC Speaker במארז(?!) מישהו נתקל? יודע? שמע? המארזים האלה באים בלי? איך אני אמור לאתר תקלה (טפו! טפו! טפו!) במידת הצורך בלי ה"ביפים"? תודה.

פורסם

תבדוק אם יש pc seaker (שחור קטן) בלוח עצמו. יתכן שאתה אמור לחבר איזה שהוא ג'אמפר כדיי לאפשר אותו

במעבדות מחשבים ניתן למצוא pc speaker אם 2 חוטים קצרים ותקע, אתה מחבר אותו לחיבור בלוח והוא פשוט עומד ככה, אל החוטים לייד הלוח

אתה יכול לחבר סתם רמקול כלשהוא (לא רמקול אם מגבר)

פורסם
  • מחבר

תבדוק אם יש pc seaker (שחור קטן) בלוח עצמו. יתכן שאתה אמור לחבר איזה שהוא ג'אמפר כדיי לאפשר אותו

במעבדות מחשבים ניתן למצוא pc speaker אם 2 חוטים קצרים ותקע, אתה מחבר אותו לחיבור בלוח והוא פשוט עומד ככה, אל החוטים לייד הלוח

אתה יכול לחבר סתם רמקול כלשהוא (לא רמקול אם מגבר)

תודה. התקשרתי היום לחנות מחשבים שממנה רכשתי את המחשב, מסתבר שהלוח אם שלי לא מגיע עם רמקול מובנה וגם לא המארז. הם הציעו לי לבוא ולקחת רמקול (בחינם) כשיזדמן לי, במידה ואני מעוניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים