עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס מסך geforce GT 520

Featured Replies

פורסם

חרטט אותך ובגדול. שוב.

אי אפשר להשוות בין כרטיס כמו HD6770 למה שדחפו לך, מה גם שלATI ממש אין "המון בעיות". לגבי ספק הכוח - מילא זה שאתה לא מבין בתחום, אבל המוכר אמור, אז או שהוא טיפש או שהוא חרטטן. ספק חלש מדי אכן לא יפגע בכרטיס המסך ישירות - פשוט יקרה אחד מהשניים: או שהמחשב לא יעבוד כי הרכיבים לא מקבלים מספיק זרם, או שספק הכוח יישרף ויקח איתו עוד כמה רכיבים, לאו דווקא כרטיס המסך. לא רלוונטי לכרטיסים חלשים כמו הקודם והנוכחי, אבל מאוד רלוונטי אם אתה רוצה כרטיס שאשכרה שווה משהו.

אני מקווה שעדיין לא פתחת את האריזה.

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הוא אמר שיש להם בעיות עם משחקים מסוימים, והוא הדגים שאני בא לשחק במשחק מסוים וזה פשוט לא עובד. אני לא מבין על איזו אריזה אתה מדבר הוא החליף את הכרטיס על המקום. לגבי הספק אם תסתכל על תחילת השרשור תראה שכתבתי שהייתה בעיה עם הכרטיס מסך שבלי שום קשר לכלום המחשב נתקע, יש מסך שחור וכתוב שהמנהל תצוגה הפסיק לעבוד. אני חשבתי שזה קשור לספק שלא מתאים לכרטיס הזה והוא ענה לי שאין קשר.

אפשר דעה יותר רחבה על הכרטיס הנוכחי (GT430), הוא יותר טוב למשחקים מה520?

Shak83 - תודה על התגובה המועילה....

פורסם

אני עדיין לא מאמין שהם מנסים לדחוף לך כרטיס 430 כשדרוג ל 520 :kopfpatsch:

פורסם

אם אלה הכרטיסים שמנסים לדחוף לך ככרטיסים למשחקים אז באמת או שהמוכר שם מטומטם או שהוא שקרן אין אופציה אחרת....

פורסם

ואו... ה-520 חלש משמעותית מה-430. שגם הוא לא חזק כשלעצמו.

פורסם

פעם הבאה להתייעץ

ידוע שחנויות מנסות לדחוף לך עודפים במיוחד למי שלא כל כך מבין

פורסם

פותח הדיון או שתקשיב להמלצות שנותנים לך פה או שלא תישאל בכלל

על רגל אחת גם AMD וגם הנווידה בדרך כלל נותנים את הספרה הראשונה של כרטיסי המסך למשפחה לדוגמה 8XXX

ואחרי זה לחוזק הכרטיס במשפחה לדוגמה החוזק של 8800 חזק בטירוף מי 8200

זה אומנם משפחה ישנה ולא מומלצת היום אבל זה בכללי

בגלל זה יוצא הרבה פעמים שכרטיס ממשפחה ישנה יותר אבל בדרג הגבוה שלה הרבה יותר חזק מכרטיסי דרג נמוך של המשפחה שהחליפה אותו

ושים לב למספרים שנתנו לך בכרטיסים -430-520

אלו דרגים מאוד נמוכים במשפחות שלהם למעשה אתה יכול למצוא ביד שניה כרטיסים יותר חזקים בבערך המחיר של הכרטיסים האלו כחדשים

שים לב איך הכרטיס שלי שיצא ב2007 הרבה יותר חזק מה430 שיצא ב2010

http://www.hwcompare.com/7120/geforce-8800-gt-512mb-vs-geforce-gt-430/

וה8800GT שלי היום נחשב דרג נמוך ואני מתכנן לקנות כרטיס אחר בקרוב רק במקרה שלי מיד שניה

דרך אגב אתה יכול לישתמש בלינק של האתר להשוות בין כרטיסים

ודרך אגב הHD6770 שהמליצו לך חזק ביותר מ400% מה430 שדחפו לך וזה עוד בגרסת ה512 מגה שיש גרסאות חזקות יותר ואני היום היתי הולך על לפחות 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך

לא מצאתי את ה520 להשוות -ואל תצפה לניסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים