עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס מסך geforce GT 520

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הם אמרו לי שאני יכול להחליף את הכרטיס לאיזה כרטיס שאני רוצה ואם זה יהיה יקר יותר אני ישלם את ההפרש.

זה הוגן?

על איזה דגם אתם ממליצים?

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נשמע בסדר. ככה יוצא שאתה משלם בדיוק את המחיר שאתה צריך לשלם על כרטיס אחר.

אם אתה מחובר רק למסך 19'' HD6770 יהיה מספיק בגלל הרזולוציה הנמוכה של המסך.

יותר מזה יש לך את HD6850 שהוא כרטיס מעולה.

בשני המקרים במשחק BF3 תצטרך להתפשר בהדרות.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7697&CatCode=531

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7931&CatCode=531

יותר מזה על מסך 19'' לא תראה שיפור ביצועים שיהיה שווה את תוספת הכסף.

פורסם
  • מחבר

יש הפרש גדול בין הזול יותר ליקר?

אני לא יודע מה ההפרש בין הכרטיסים לכרטיס הנוכחי מבחינת מחיר אבל אני יעדיף לשלם פחות אחרי שגייסתי את הכסף כל הקיץ (+MW3)

פורסם

יש הבדל די ניכר בין הכרטיסים.

מבחינת MW3 והרזולוציה שלך ה HD6770 יעשה עבודה טובה וגם בשאר המשחקים. לBF3 לא כ''כ.

פורסם

משום מה אף אחד כאן לא מתייחס לסוגיית ספק הכוח - מה הסיכוי שאייבורי מכרו לו GT520 עם ספק כוח נורמאלי?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, אתה אומר שהספק לא מתאים לכרטיס? הכרטיסים שברק הציע מתאימים לספק?

פורסם

משום מה אף אחד כאן לא מתייחס לסוגיית ספק הכוח - מה הסיכוי שאייבורי מכרו לו GT520 עם ספק כוח נורמאלי?

A.PFC 450W fan12 ci-POWER CWT

ל if10: מה שם החברה של הספק?

חיפשתי את הדגם שנתת באתר של איבורי והוא לא שם (מוזר...).

גם גוגל לא נותן שום דבר מדוייק.

תחפש את שם החברה, מה שנתת זה הדגם או ספק מאוד מאוד מעפן ;)

פורסם
  • מחבר

זה כל מה שהיה כתוב בפירוט. זה מארז של IN WIN אם זה עוזר...

פורסם

ג'נרי... :-\

תשאל אותם אם הם מוכנים להחליף לך גם את הספק.

לא מומלץ להישאר עם ספק ג'נרי. הוא יכול לגרום בעיות בעתיד.

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע שזה ג'נרי?

פורסם

הספקים של החברה הזאת הם ג'נרים.

הם יכולים להחזיק מערכת משרדית אולי, אבל כשהמתחים עולים הם יכולים לגרום לקריסה או נזק לאחד החלקים. אולי לא בהפעלה הראשונה אבל אחרי שבוע שבועיים רוב הסיכויים שזה יקרה. בספקים יש גם מדד של אחוזי ניצול, כלומר כמה מההספק המקסימלי של הספק מנוצל. בספקים ג'נריים הוא נמוך מאוד. בנוסף ספקים כאלה לא מספקים מתחים יציבים ויכולים לגרום להרס מהיר יותר של קבלים, מה שיכול להוביל לבעיות נוספות. הספקים הג'נריים עשויים גם מחומרים פחות איכותיים וזה גם יכול לגרום לבעיות הנ''ל.

עדיף לא להסתכן ולא לזלזל בחלק כמו ספק הכוח.

תשאל אותם אם אתה יכול להחליף לספק הזה

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7710&CatCode=409

עם המערכת שלך כרגע לא תהיה בעיה אבל שדרוג לכרטיס חזק יותר(למרות שהHD 6770 לא צרכן חשמל גדול מטבעו) מומלץ לקחת ספק כוח יציב ואמין יותר.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהספק הוא של IN WIN. אבל אני יבדוק את זה איתם סוף שבוע שאני יהיה שם.

פורסם

אה נכון... רשמת מארז :kopfpatsch: .

אבל הדגם שרשמת נמצא באתר שלהם אז יכול להיות שזה של IN WIN בכל מקרה. אבל תבדוק שוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הייתי היום בחנות והוחלט להחליף את הכרטיס לכרטיס GT430 1GB. הצעתי לו את ה-HD 6770 והוא אמר שאין הרבה הבדל בינו לבין הקודם ולחברה הזאת יש המון בעיות עם משחקים. לגבי הספק הוא אמר שזה לא יכול להיות שהוא פגע בכרטיס הקודם כי אין חיבור ישיר בינו לבין הספק וזה דרך הלוח אם. הוא החליף את הכרטיס על המקום ובלי תשלום.

איך הכרטיס?

האם הוא חירטט אותי בגדול? הוא היה נשמע לי מאוד מבין, גם בתחום של המשחקים, הוא דיבר איתי על BF ועל זה שאני צריך להשקיע יותר כסף בשביל להריץ את זה כמו שצריך. אבל אני לא תכננתי לשלם 4800 שקל על מחשב אם כל הכבוד.

מה דעתכם?

עדיין לא בדקתי אותו כי המחשב באוטו של אבא שלי אז רק בערב אני יוכל לבדוק (ולקנות MW3 :))

פורסם

אוקיי הייתי היום בחנות והוחלט להחליף את הכרטיס לכרטיס GT430 1GB. הצעתי לו את ה-HD 6770 והוא אמר שאין הרבה הבדל בינו לבין הקודם ולחברה הזאת יש המון בעיות עם משחקים. לגבי הספק הוא אמר שזה לא יכול להיות שהוא פגע בכרטיס הקודם כי אין חיבור ישיר בינו לבין הספק וזה דרך הלוח אם. הוא החליף את הכרטיס על המקום ובלי תשלום.

איך הכרטיס?

האם הוא חירטט אותי בגדול? הוא היה נשמע לי מאוד מבין, גם בתחום של המשחקים, הוא דיבר איתי על BF ועל זה שאני צריך להשקיע יותר כסף בשביל להריץ את זה כמו שצריך. אבל אני לא תכננתי לשלם 4800 שקל על מחשב אם כל הכבוד.

מה דעתכם?

עדיין לא בדקתי אותו כי המחשב באוטו של אבא שלי אז רק בערב אני יוכל לבדוק (ולקנות MW3 :) )

שוב חרטט אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים