עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס מסך geforce GT 520

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני בערך חודש מחשב באייבורי עם המפרט הבא:

מעבד i7 2600CPU 3.4GHZ

זיכרון 2*2

ווינדוס 7 64 ביט.

אני לא זוכר את הדגם של הלוח אם (חברת ECS אם מישהו מכיר) אם זה יהיה קריטי אני יברר.

כרטיס מסל של ניווידיה GEforce GT520 והיצרנית היא POV. בקיצור, לפחות פעמיים ביום כל המחשב נתקע, יש כל מיני צבעים מוזרים על המסך, יש מסך שחור לשנייה ואז הוא חוזר לעצמו וכותב שמנהל הגרפי נתקע. אני לא מצפה שזה יקרה מכרטיס מסך כזה ובטח לא ממחשב חדש. זאת לא הבעיה היחידה: MW2 הוא מריץ לי על בקושי 60FPS ועכשיו ניסיתי לשחק BF3 וויתרתי כי זה הריץ על בערך 17FPS. כמובן שהורדתי את העדכונים הכי חדשים (כולל זה במיוחד לBF) וכמובן שהורדתי את הכל ל-LOW וזה עדיין לא משתנה.

אני מחובר למסך בחיבור HDMI מהמחשב לDVI למסך 19' של MAG.

מה לעשות? האם להחזיר את המחשב לאייבורי לתיקון? האם זאת בעיה בהגדרות? יכול להיות שהדגם לא טוב? יוכל להיות שהדגם של הלוח אם דפוק? (קצת קשה לכם לקבוע את זה אבל אני יחפש את השם בשארית היום).

אם אתה רוצים עוד פרטים על המחשב תשאלו ואם אתם רוצים להנחות אותי לעשות משהו בהגדרות אז הסקייפ שלי זה Aviv_tsafrir.

תודה מראש

אביב

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס הזה לא מיועד למשחקים ככה שאל תצפה לביצועים גבוהים.

בקשר לבעיות האחרות:

תמחק את הדריוור דרך לוח הבקרה ואז תמחק שאריות עם התוכנה DRIVER SWEEPER.

תבדוק את הטמפ' של הכרטיס, אם היא לא תקינה תנסה להעלות את המהירות של המאוורר.

מה הדגם המלא של הספק? יכול להיות גם שהספק שלך ג'נרי והוא גורם לבעיות.

תבדוק את אלה ותעדכן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לפני כל הדברים האלה, אתה אומר שהכרטיס מסך לא מתאים למשחקים? כי אני קניתי את המחשב בשביל משחקים וגם אמרתי את זה למוכר, אז אפשר להגיד שהוא דפק אותי?. אגב אם זה נחשב לדגם מתקדם והוא לא מתאים למשחקים ולא ראיתי ממנו משהו מדהים בסרטים.... אז למה הוא טוב?

אחרי שאני מוחק את שאריות הדרייברים להתקין את הדרייבר הכי חדש?

ספק כוח: A.PFC 450W fan12 ci-POWER CWT

לוח: H61H2-M2 H61 B3 ECS

כרטיס מסך 2GB

פורסם

בקשר לבעיות הטכניות שתארת, ייתכן וזו בעיית דרייבר כפי שנאמר, וייתכן שפשוט נפלת על יחידה תקולה. קורה - בשביל זה יש אחריות.

בקשר לסרטים, הרי שדגם כרטיס המסך לא אשם: או שהסרט באיכות מעפנה בפני עצמו, או שאין לך מפענח נורמאלי, או שחזרנו לסעיף הראשון בהודעה... או שאתה פשוט לא מבין שכרטיס מסך, אפילו חזק ותקין, לא "ישפר" לך סרט בשום צורה.

עכשיו, בקשר לבעיית הביצועים, איך לומר לך בעדינות? באבו-אבוע שיקרו לך ודפקו אותך כשאמרו שזה כרטיס למשחקים. אולי, למי שלא משחק בשום דבר כבד יותר גרפית מסימס או WOW (והאחרון כנראה אפילו לא בהגדרות מירביות). זה מה שקורה כששואלים מוכר באייבורי מה הוא ממליץ... קנית מעבד יקר פי 2 ממה שאתה באמת צריך (שהרי במשחקים אין הבדל ממשי בין 2600 לבין נניח 2400), ואילו כרטיס מסך זבל.

ולמען הסר הספק - את מה שאמרתי לגבי המלצות למפרטים מאייבורי אני יודע מנסיון אישי. פעם נכנסתי לאייבורי רק כדי לבדוק את הטענות שהועלו כנגדם כאן בפורום וביקשתי שירכיבו לי מפרט, משחק אותה לא מבין. קיבלתי מפרט על הפנים, בדיוק כמוך, אף שזה היה לפני כמה שנים וכנראה בסניף אחר.

פורסם

האמת גם אני לא הבנתי מה הקשר בין I7 לכרטיס GT520...

חבל שלא התייעצת בפורום לפני.

טוב לבעיה עצמה - כן, אחרי שאתה מוחק את השאריות עם התוכנה תתקין את הדריוור הכי מעודכן.

בכמה קנית את המחשב?

פורסם
  • מחבר

קניתי ב-3500. שלחתי להם עכשיו מייל על הכרטיס מסך.

Chipset?

Display?

Physx?

לעשות clean להכל?

פורסם

בעיקרון רק Display מספיק כי זה הדריוור עצמו והשאר מותקן אוטומטי דרך הדריור.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את הטמפרטורות?

פורסם

GPU-Z או MSI AFTERBURNER או דרך הדריוור עצמו

פורסם
  • מחבר

כשאני בתפריט של MW2 זה על 40 מעלות

פורסם

תקין ביותר.

ניסית את מה שהצעתי עם הדריוורים?

פורסם
  • מחבר

אחרי שעה של משחק 54.

כן ניסיתי

פורסם

הטמפ' תקינות, שללנו את הבעיה של דריוורים ואבק זה לא יכול להיות מכיוון שכרטיס חדש.

האופציה היחידה זה להשתמש באחריות.

פורסם

...ועל הדרך תנגח במי שמכר לך GT520 בתור "כרטיס למשחקים".

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה נתקע לי שוב ונזכרתי למה פתחתי את האשכול :P . זה כל כך מעצבן. תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים