עבור לתוכן

מחפש לוח אם מקביל ל-ASUS P8Z68 DELUXE עם PCI3.0 עקב חוסר במלאי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לוח אם מסוג ASUS P8Z68 DELUXE באייבורי כחלק ממחשב שלם,כרגע אין להם את הדגם עם ה-PCIE3

האם להתעקש ולחפש לוח אם בעל פונקציה זאת או שזה לא יהיה משמעותי כלכך,עליי לציין שאני רוכש GTX580 כך שלא נראה לי שאני אחליף כרטיס מסךבשנה וחצי הבאות.

תודה מראש לעונים

פורסם

שלום gilyos וברוך הבא לפורום.

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית נסח בה את השאלה או נושא הדיון באופן שיהיה ברור מהו מבלי להיכנס לדיון. לדוגמה 'מחפש לוח-אם מקביל ל-P8Z68 DELUXE עקב חוסר במלאי'.

לדעתי לא שווה להתעקש על חריץ PCIe בתקן 3.0.

יחד עם זאת, למה בחרת דווקא בלוח הזה (היקר) ולא בלוח אחר זול יותר? מהן הדרישות שלך מלוח האם?

פורסם
  • מחבר

[table] [tr] [td][/td] [/tr] [/table]קודם כל תודה על התגובה,ערכתי את הכותרת.

אני רוצה לוח שיהיה בו BT מספיק יציאות USB תמיכה נרחבת ב-OC זכרונות +מעבד+כרטיס מסך

תמיכה בכל ההתקנים המהירים כגון USB3 ו-SATA3

אני אוהב להתפנק בד"כ עם ה-DELUXE אצל ASUS

DIGI+ VRM

TPU

EPU

SLI

ETH טוב

זהו בגדול ,אני עובד עם ASUS שנים ומרוצה מהביצועים של לוחות האם שלהם.

כרגע רק ב-KSP יש ASUS P8Z68 DELUXE/GEN3 ,אני משקיע הרבה כסף בלוח אז אני מעוניין שיהיו בו את הפיצרים החדשניים ביותר.

מה המשמעות של PCIE3? אם כרטיסי הדור הבא יהיו PCIE3 זאת אומרת שאני לא אוכל לשדרג את כרטיס המסך על הלוח הנוכחי שלי? במידה וכרטיסי הדור הבא יעבדו גם על PCIE2 וגם על PCIE3 אז לא מעניין אותי כלכך הפיצר הזה.

כרגע לאייבורי אין שום לוח אם עם GEN3 אז אני קצת מבולבל מה לעשות ,

קראתי בכמה פורומים שממליצים לרכוש עם PCIE3 ישנם את ASROCK ו-ASUS שכבר מתחילים להמכר בארץ

תודה מראש לעונים

פורסם

לדעתי אתה יכול להסתפק בלוח זול באופן משמעותי, אבל כל אחד והשיקולים שלו ואין פה בדיוק נכון או לא נכון.

לגבי השאלה שלך על תקן 3.0 PCIe. אי אפשר לנבא את העתיד. בשלב כלשהו מן הסתם שיהיה צורך ברוחב הפס הזה, אבל השאלה הגדולה היא האם זה יקרה במהלך החיים של הפלטפורמה הנוכחית. לדעתי כלל לא בטוח שזה יקרה כי למיטב ידעתי גם ככה כרטיסי המסך המודרנים לא בדיוק קרובים לניצול רוחב הפס של תקן PCIex16 2.0.

בכל מקרה, לוחות עם אפיקי PCIex16 מתקן 3.0 רק מתחילים לצאת (מהדורות מעודכנות ללוחות קיימים או לוחות חדשים לגמרי לפלטפורמות שונות) אז ככה שנכון לנקודת הזמן הנוכחית אתה די מוגבל להיצע הקיים והדי מוגבל ולמחירים שלו (זה די פיצ'ר Premium) שהם לרוב בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים