עבור לתוכן

איך צריך לעלות FSB ?

Featured Replies

פורסם

צריך לעלות core voltage ?

מה צריך לשנות

כי אני העלתי ב4 FSB ואם אני מעלה יותר זה פשוט לא מעלה ווינדוז

גם VOLTAGE העלתי ב5% זה בסדר ?

פורסם

למה העלית Core Voltage? מה שהיה לך לא היה מספיק?

יש צורך להעלות את מתח הליבה אך ורק כשהמעבד לא מושך יותר במתח הקיים (כלומר, לאחר מהירות מסוימת, המעבד צורך יותר מתח ורק אז צריך להעלות).

תחזיר את הCore Voltage למה שהוא היה מקודם ותנסה להעלות את הFSB ביותר מ4.

פורסם

איך יודעים מתי המעבד לא מושך?

פורסם

כשהוא לא עושה POST למשל...

פורסם

עד כמה אפשר להמהיר פנטיום 1.8 נורת'ווד בערך?

כמה מעלות בערך זה טוב בשביל מעבד כזה?

פורסם

מה זה בערך ? זה תלוי בבאמת הרבה דברים, וגם רכיבים אשר באים יחד ומורכבים על לוח האם למשל...

פורסם

עד כמה היית מנסה?

פורסם

כשאתה מעלה את מהירות האפיק, אתה בד"כ צריך להעלות גם את המתח לVIO(זה שאחראי על מתח ללוח) ואם אפשר את המתח טיפה לזכרונות וזה רק בתנאי והלוח כבר לא סוחב או המעבד.

איך יודעים מתי המעבד לא סוחב: כשהוא לא נדלק או לא מעלה את מערכת ההפעלה או מעלה אותו עם שגיאות, אז צריך להגביר לו את המתח או ללוח האם. צריך פשוט לשחק עם ההגדרות לראות מה מחזיק אותו יציב. בד"כ אם זו בעייה של התחממות יתר אז המחשב יתרסק גם רגעים לאחר הכניסה לחלונות ואז צריך להוריד את הVCORE ואולי את המהירות אם אי אפשר בלעדיו.

בכדי לבדוק האם צריך להעלות למעבד או ללוח, הייתי אמר לעשות למעבד קודם OC רק ע"י העלאת המכפלה ולראות את הגבול שלו עם הVCORE המאקסימאלי. אחרי שמגיעים לשם כך, צריך לנסות להגיע לשם עם מהירות האפיק, ולהעלות את המתח לVIO בהתאם ללוח(עד 3.80 זה בטוח). אני יכול גם לעשות רשימה של מתחים רצויים לכל מהירות

133-145 3.45-3.50

145-150 3.60 וכשמגיעים ל150 אפשר אפילו 3.70 שיכול להספיק עד 155 אפילו.

155-160 3.70-3.80 ואפשר לנסות גם להגיע מעבד לזה.

כאן אני מדבר על מהירויות אפיק.

לגבי מעבד, כל 100 מגה"צ צריך להעלות את הVCORE שלו בNOTCH אחד(+0.25) או כאשר רואים שהוא לא יציב בהגדרה מסויימת. אין שום דבר לדאוג עד 1.85(שרב הלוחות גם כך לא נותנים מעבר לזה).

פורסם
  • מחבר

מה שקורה לי שכשזה מגיע לחלונות זה פשוט נתקה ... ולפי המאמר של ATHLON (תודה)זה בגלל הCORE VOLTAGE כי כשאני מעלה את זה אפילו ב5% זה נהיה יציב ..

אז זה בסדר לעלות את זה בקצת .. זה לא יגרום לשריפה של משהו ??

פורסם

מה שקורה לי שכשזה מגיע לחלונות זה פשוט נתקה ... ולפי המאמר של ATHLON (תודה)זה בגלל הCORE VOLTAGE כי כשאני מעלה את זה אפילו ב5% זה נהיה יציב ..

אז זה בסדר לעלות את זה בקצת .. זה לא יגרום לשריפה של משהו ??

כן, זה בסיידר גמור. עד 1.85 VOLT אין לך מה לדאוג.

פורסם

לגבי מעבד, כל 100 מגה"צ צריך להעלות את הVCORE שלו בNOTCH אחד(+0.25) או כאשר רואים שהוא לא יציב בהגדרה מסויימת. אין שום דבר לדאוג עד 1.85(שרב הלוחות גם כך לא נותנים מעבר לזה).

לא הייתי לוקח את זה כחוק, אפשר לעשות אוברקלוק גם של 300 מגה הרץ ללא שינוי מתחים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים