פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים אז ככה .. זוכרים תפורייקט קירור מים שלי ? החלטתי לקחת את זה עוד שלב קדימה אני הולך לבנות מה שנקרא Phase Change Water Chiller 8) אז ככה: אני הולך ביום שישי אם אבא שלי לשוק הפשפשים להשיג רדיאטור בתקווה למצוא איזה אחד של 1\4 HP או משהוא דומה את ה Evaporator לא יהיה קשה להכין.. לפי איך שאני רואה את זה יהיו לי 2 בעיות מרכזיות: ה Condensor שאותו או שאנ יקח מאיזה מזגן הרוס , או שאני יחפש רדיאטור שיעמוד בלחץ של בסביבות ה 200-300 אתמוספרות ??? והבעיה השניה: Frost n Condensation אני אצתרך לבודד כל רכיב ממתכת במערכת.. זאת הבעיה המרכזית ביותר שלי כמו כן יהיה קצת בעייתי להשיג תגזים ללא רשיוןן יש רעיונות ? אולי איזה לינקים לחנויות שמוכרות רכיבים של זה? עוד משהוא.. המשאבה תעמוד בטמפ ??
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר http://www.wc101.com/guides/refridgeration/למי שלא יודע על מה אני מדבראני מצפה לטמפ מיים של -10 עד -20 C ד'אוהמשאבה תיהיה חיים 1250
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר אני לא הולך להביא פלטה למעבד , כרטיס מסך, לוח אמ , ארדיסק וכנראה גם לזכרונות של הכרטיס מסך והvoltage controler של הלוח :]
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר none ha ? thought so anyway , compresor and condensor pics soon probly
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.