עבור לתוכן

איך ניתן לסחוט יותר ביצועים מהמחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אז ככה

קניתי מחשב חדש ואני חושב שאפשר להוציא ממנו יותר אבל אני לא ממש מצליח....

מעבד - AMD 2800+ שהעלתי אותו ל 3200+

לוח - GIGABYTE 7NNXP

זכרון 1024 ( 512X2 ) של GEIL 433MHZ CAS2

כרטיס מסך ( מיד שניה ) MSI GE-FORCE 4 TI4600

הכרטיס מסך אמור מעבוד על 300/660 והעלתי את המהירות ל 315/733

והניקוד שלי ב 3DMARK01 הוא בסביבות 13,800 ואריתי כאן אנשים אם מעבדים וכרטיסי מסך יותר חלשים שהגיעו ליותר. אני משתמש ב-NVHARDPAGE שהורדתי מ GURU3D ואני לא מרוצה מהתוצעה !! :(

מה לדעתכם אני יכול לעשות כדי לקבל יותר מהמחשב ( שמעתי שיש דריברים OMEGA שנותנים יותר... אבל לא ממש מצאתי מאיפה להוריד אותם.

ועוד דבר חשוב לא פחות

המעבד שלי עובד בטמפרטורה מאוד גבוהה ( נראה לי ) בסביבות 65 מעלות בלי אובקלוקינג ו 75 מעלות אם אובקלוקינג האם זה סביר או מוגזם האם יכול להיות שהלוח טועה ??

אני שמתמש בגוף קירור של AERO COOL ענק כחול כזה שאמרו לי שהוא נחשב לבין הכי טובים...

בבקשה כמה שיותר מהר...

פורסם

תשנה כותרת בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

זאת התוצאה שאתה אמור בערך לקבל

לא מזמן ראיתי

benchamark

אם הכרטיס שלך ואם מעבד p4 3.2

וגם שם הכרטיס קיבל 13 אלף...

תנסה לעשות OC למעבד אבל אני לא בטוח שזה יעזור

אני חושב זה הלימיט של הכרטיס מסך.

כנראה אתה כבר לא יכול שסחוט עוד...

זה הכרטיס שמגביל אותך הפעם ולא המעבד.

פורסם

אם תוריד את הטמפרטורה של הכרטיס מ75 מעלות!!! בעזרת קירור יותר רציני אני בטוח שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

לא הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 75 מעלות אני אפילו לא יודע אך בודקים את הטמפרטורה שלו

המעבד מגיע ל 75 מעלות...

אם אני יפרק את הגוף קירור המקורי של הכרטיס מסך איזה אני ישים גוף קירור של מעבד או מה ??

והאם בכרטיס מסך בין הגוף קירור למעבד צריך למרול משכה טרמית ( כמו במעבדים ) ??

ומאיפה אני יכול להוריד דריברים של OMEGA ??

פורסם

שנה כותרת מייד ע"י לחיצה על כפתור ה"עריכה"!!

שנה את הכותרת למשהו ענייני כדי שנוכל להבין את מה שאתה מתכוון לשאול.

שנה למשהו כמו "איך ניתן לסחוט יותר ביצועים מהמחשב".

אחרת הדיון יינעל, חבל.

פורסם

לא הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 75 מעלות אני אפילו לא יודע אך בודקים את הטמפרטורה שלו

המעבד מגיע ל 75 מעלות...

אם אני יפרק את הגוף קירור המקורי של הכרטיס מסך איזה אני ישים גוף קירור של מעבד או מה ??

והאם בכרטיס מסך בין הגוף קירור למעבד צריך למרול משכה טרמית ( כמו במעבדים ) ??

ומאיפה אני יכול להוריד דריברים של OMEGA ??

אהה אוקי לא של הכרטיס מסך אבל בכל מקרה תעשה משו אם זה ובקשר לכרטיס מסך אז אם אתה עושה אוברקלוק אז כדאי שתחליף למאוורר יותר רציני מקיוון שהכרטיס הזה הוא דיי גדול אתה יכול לשים סינק של פנטיום 3 כמו כמה פה עשו. הנה תמונה שלו:

פורסם

כן אתה יכול להישתמש בHSF של P3 אבל כניראה אתה לא תוכל להישתמש באחד מהPCI שלך ודרך אגב אני יכול להשיג היט סינק של P3 בפחות מ30 שקל אבל אני גר באוסטרליה

פורסם
  • מחבר

חחח שניה אני בא לקנות...

סתם יש לי גוף קירור של פנטיום 3 800 אבל השאלה שלי אם צריך סיליקון טרמי על כרטיס מסך או לא ??

ואך אני מצמיד את הגוף קירור של המעבד כל הכרטיס מסך ??

פורסם

כן אתה צריך משחה טרמית על כרטיס מסך ובקשר לאיך מחברים אותו אני לא יודע כי לא ניסיתי אף פעם אבל בטוח יש פה כמה שיודעים והם יוכלו לעזור לך

פורסם

המעלות של המעבד שלך מאד גבוהות

אם אתה רוצה להוסיף קירור לכרטיס מסך אתה צריך לקדוח חורים ביטסינק של פנטיום 3 ככה שיתאים לחורים שיש לך בכרטיס מסך, וכן אתה צריך למרוח ביניהם גריז טרמי.

פורסם

זה מאוד לא הגיוני הטמפרטורות שלך.... אתה בטח טועה..... אולי אתה מתבלבל בין פרהנייט לסלזיוץ

אני בOC מ2.6 ל3.4 ואני עומד על 38 מעלות...

הכרטיס שלך יוכל לספוג אובר קלוק גדול ממה שעשית לו ואם אתה כל כך רוצה קירור חדש אז תעשה אותו.... ותיזהר!

ודרייברי אומגה... WWW.OMEGACORNER.COM יש מצד שמאל כמה לשוניות ובאחת מהן כתוב nvidia GF

כנס אליה וסתכל שוב לצד שמאל ותבחר בלשונית שכתוב עליה את מערכת ההפעלה שלך..... יש דרייברים ספציפיים שייתנו את הביצועים הגבוהים ביותר לכרטיס שלך.. גירסא מסויימת את תפתח טרד עם שאלה של איזה דרייברים הכי טובים לכרטיס-X יגידו לך ותלך לOMEGA ותוריד את הגירסא שאמרו לך

אני מבטיח לך שיפור בתוצאות הבנצ'מארק דרך אגב יש לך שם תוכנה מובנת בתוך הדררברים להאצת הכרטיס מסך...

תעלה ב10+ את הליבה תעשה ריסטרט ותעשה בדיקה ב3DMARK עם LOOP של 3 פעמים לבדוק יציבות

אחרי זה אם זה יציב תעלה בעוד10+ תעשה בדיקה ואם זה יציב אז תעלה עוד ועוד עד שאתה רואה נגיד ריבועים שחורים על המסך במהלך ה3DMARK אז תחזיר 10 אחורה בליבה ותשאיר את זה ככה תעשה אותו דבר עם הזכרונות! ושתגיע לOC הגבוהה ביותר בשניהם תספר פה!

פורסם

RoyShefy, באיזה קירור אתה משתמש למעבד שלך?

פורסם

זה מאוד לא הגיוני הטמפרטורות שלך.... אתה בטח טועה..... אולי אתה מתבלבל בין פרהנייט לסלזיוץ

אני בOC מ2.6 ל3.4 ואני עומד על 38 מעלות...

הכרטיס שלך יוכל לספוג אובר קלוק גדול ממה שעשית לו ואם אתה כל כך רוצה קירור חדש אז תעשה אותו.... ותיזהר!

ודרייברי אומגה... WWW.OMEGACORNER.COM יש מצד שמאל כמה לשוניות ובאחת מהן כתוב nvidia GF

כנס אליה וסתכל שוב לצד שמאל ותבחר בלשונית שכתוב עליה את מערכת ההפעלה שלך..... יש דרייברים ספציפיים שייתנו את הביצועים הגבוהים ביותר לכרטיס שלך.. גירסא מסויימת את תפתח טרד עם שאלה של איזה דרייברים הכי טובים לכרטיס-X יגידו לך ותלך לOMEGA ותוריד את הגירסא שאמרו לך

אני מבטיח לך שיפור בתוצאות הבנצ'מארק דרך אגב יש לך שם תוכנה מובנת בתוך הדררברים להאצת הכרטיס מסך...

תעלה ב10+ את הליבה תעשה ריסטרט ותעשה בדיקה ב3DMARK עם LOOP של 3 פעמים לבדוק יציבות

אחרי זה אם זה יציב תעלה בעוד10+ תעשה בדיקה ואם זה יציב אז תעלה עוד ועוד עד שאתה רואה נגיד ריבועים שחורים על המסך במהלך ה3DMARK אז תחזיר 10 אחורה בליבה ותשאיר את זה ככה תעשה אותו דבר עם הזכרונות! ושתגיע לOC הגבוהה ביותר בשניהם תספר פה!

Great explenation, good job!

about your CPU, I would seriously consider spending some money on coolng.. and if your case has no airflow.. consider that as well..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים