עבור לתוכן

לוחות שדומים ללוח אם dfi dk s58 t3eh6 תקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הלוח אם שציינתי בכותרת לא תומך ב24 ג'יגה(יש לו 6 סלוטים של זכרון) , ושבדקתי אם יש תיקון בעדכוני ביוס , ראיתי שיש תיקון , אבל בעיה אחת אפשר לעדכן רק עם פלופי , ניסיתי להביא פלופי ולחבר למחשב ולצרוב על דיסק און קי , ולעשות מלא שינויים , שבוע הבא אני מביא את הלוח לחברה שמטפלת בלוחות DFI , עבדתי על הניסיון לעדכן את הלוח הרבה זמן , ואני לא כל כך מעוניין בלוח גם לאחר שאטפל בו כיוון שחלק מהשגיאות שהיו לי היו גם שהכרטיס מסך והזכרונות לא יושבים כל כך טוב בלוח ויש הודעות שגיאה אתה טיפה מזיז או משחק עם הכרטיסים והופה זה עובד , אני מעוניין להחליף לוח , קניתי את הלוח הזה לפני שנה וחצי אני מאמין שיש אופציות נחמדות יותר בשוק היום.

על איזה לוח אתם ממליצים, אני מוכן לחרוג בשביל לוח טוב יותר

יש לי 24 ג'יגה זכרון (שני 3X4 של GSKILL)

כרטיס מסך 6990

מארז HAFX

5 HDD

צריכה להיות האפשרות של CROSSFIRE/SLI ותמיכה כמובן בכל מה שאמרתי , ועדיפות לעדכוני ביוס מווינדוז - מה לעשות בימנו אין פלופי וחברה שתומכת בשטות הזאת לא צריך להשקיע בה .

פורסם

כל לוח לתושבת 1136 שלפי המפרט שלו עונה על כל הדרישות שלך יתאים, למרות שלדעתי אתה ממהר מדי להחליף לוח.

לגבי עדכון ה-BIOS, לעדכון BIOS מ-Windows זה לא הרעיון הכי טוב, אמנם תוכנות העדכון הללו הן בהחלט סבירות ועושות את המלאכה בדרך כלל בלי בעיות, אבל בעקרון עדיף לעדכן BIOS מחוץ למערכת ההפעלה. כמו כן, נראה לי קצת תמוה שאתה חייב Floppy כדי לעדכן BIOS. האם ניסית פשוט להעתיק את ה-BIOS להסחן נייד (Flash drive) עם מערכת קבצים FAT32 ולטעון את ה-BIOS משם?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להביא פלופי חיצוני , לפרמט את הUSB עם כל סוגי הFAT וNTFS ולשים את מערכת הקבצים שם , לצרוב דיסקים שידמו פלופי , כל ניסיון לא עבר , היה רק ניסיון אחד שזיהה את הדיסק כפלופי אבל לא הצליח לטעון את הביוס, ניסיתי להמיר את הima לISO ללא הצלחה וכו וכו

אני יודע שזה פחות טוב עדכון מהווינדוז אבל שאתה קונה מחשב חדש עם לוח כזה הסיכויים שיהיה לך פלופי הוא 1% ואם תסתכל באתר של DFI תראה שהם דורשים רק פלופי כדי להתקין את הביוס , ועוד ההתקן של הפלופי על הלוח לא מתאים לכבל ,בכבל יש ריבוע אחד שהוא סתום , ובלוחות הישנים חסר פין בחיבור בלוח אבל בלוח הזה לא (שזה גם דבר הזוי) , ישבתי על זה כל הסופשבוע , ואני אקח את המחשב שיעשו לי שדרוג שם , אבל בכל מה שנתקעתי עם הלוח הזה אני מעדיף להחליף אותו.

להוציא את ההרפתקה עם הביוס , יש שם איזה קטע בחיבורים שאתה צריך לשחק עם הזכרונות/כרטיס מסך כדי שהמחשב יעבוד , כי פעם הוא נותן FF פעם הוא נותן 3F פעם הוא נותן CF (בנורת LED) ולא מתאים לי לוח שהחיבורים שלו לא משהו , עכשיו קניתי אותו כי אני יודע שבזמנו היה בין הטובים , אבל שצריכים לבצע כל מיני שינויים בפעם הראשונה והוא זורק לך הערות כאלה , לא תודה לא בא לי עוד .

לכן האם יש עוד לוח שאתם מכירים היום שיש לו את הנתונים שרשמתי ?

פורסם

לכן האם יש עוד לוח שאתם מכירים היום שיש לו את הנתונים שרשמתי ?

כל לוח לתושבת 1136 שלפי המפרט שלו עונה על כל הדרישות שלך יתאים.

תעבור על המפרטים של לוחות לתושבת 1136 (ערכת שבבים X58) ומבין אלו שעדיין זמינים בחנויות/יד-שנייה תראה מי עונה על כל הדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

תעבור על המפרטים של לוחות לתושבת 1136 (ערכת שבבים X58) ומבין אלו שעדיין זמינים בחנויות/יד-שנייה תראה מי עונה על כל הדרישות שלך.

כן אבל אני רוצה משהו מומלץ ולא יד שנייה זה למה שאלתי פה מה מומלץ ועונה על הדרישות , ואם אני קונה ואתה טוען שזה לא זמין , מה חדש יותר שאפשר להמליץ עליו ?

אם המעבד שלי i7-930

וכל השאר כמובן לפי מה שכתבתי אפשר לקנות לוח שמתאים עם ערכת שבבים טובה יותר ? (אין לי בעיה להחליף מעבד גם אם צריך)

פורסם

אין משהו מומלץ יותר מהאחרים ומכיוון שמדובר בפלטפורמה "מיושנת" אז אתה יותר תלוי בהיצע הרכיבים. לכן תיכנס לחנות המועדפות עליך ותראה איזה לוחות כאלה יש שם, תעבור על המפרטים שלהם עד שתמצא לוח שמתאים לדרישות שלך (רובם מתאימים גם ככה).

אין גם ערכת שבבים חדשה יותר, אתה מוגבל ללוחות המבוססים על ערכת השבבים X58.

להחליף מעבד? מלבד זה שכנראה חבל על הכסף, לא תמצא היום פלטפורמה אחרת לשוק הצרכני שעונה על דרישות הזכרון האלה עם כמות חריצי הזכרון הזאת.

סתם שאלה, מהם בכלל השימושים במערכת שעבורם אתה זקוק ל-24GB של זכרון?

פורסם
  • מחבר

סביבה וירטואלית של 10 מכונות וגיימינג , כרגע המערכת שלי עם 12 ג'יגה תומכת ב5 ונחנקת .

וסבבה אני אלך לחנות המועדפת עליי לאחר סידור הלוח , למרות שלפי מה שאתה אומר אין משהו חדש יותר אז עדיף לספוג עד שיצא משהו חדש יותר .

פורסם

אתה יכול לחכות ליציאת מערכת Sandy Bridge-E היא המחליפה של פלטפורמת 1136 ובה אמורים להיות לוחות עם 8 חריצי זכרון וככל הנראה תמיכה בעד ל-64GB של זכרון (אך יש להמתין עד להשקה כדי לקבל לכך אישור, וכמובן, לבדוק כל לוח כי לא כל הלוחות יציעו את זה ככל הנראה).

כפי שציינתי, בפלטפורמה צרכנית לא תמצא לוחות עם יותר מ-4 חריצי זכרון שתומכים ביותר מ-32GB וגם זה באמצעות 4x8GB ומחירי רכיבי הזכרון בנפח 8GB האלה נכון להיום רחוקים מלהיות משתלמים (ישתנה כמובן עם הזמן).

פתרון נוסף הוא כמובן לפנות לכיוון של שרת/תחנת עבודה ייעודית.

אך בעקרון, לפי התיאור שלך עד כה אני לא ממש רואה טעם בלהחליף את הלוח או הפלטפורמה שיש לך עכשיו, אלא אם כן אתה בוודאות זקוק לכמות זכרון גדולה ואז הפתרון הוא ככל הנראה השקעה בפלטפורמה חדשה (מהשוק הצרכני או שרת). אולי כדאי לך לחשוב על הורדת מספר המערכות שרצות במקביל, או שאולי אפילו לבחון את האיזון מבחינת החלוקה שלהן על מערכת האחסון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים