פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר זאת העלמה של מדינה מהמפה, מדינה שהם מוכרים בה יותר חומרה מאשר בPalestineאגב גם ההורים שלך לא חייבים לך משהו, ועדיין אם ביומולדת 18 הם יזרקו אותך מהבית אתה לא תקבל את זה בשיוויון נפש
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים לא נמאס כבר מהספורט הזה של "מצא את החברה העוכרת הישראל הבאה"? נו באמת.כאילו שאיכפת לסינים שיושבים בצד השני של העולם מישראל ומפלסטין. הם רוצים למכור.
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר במחשבה שנייה אתה דביל. אלקס, זה שאמא ואבא שיקרו שהם יהודים ועלית לארץ כי רע ברוסיה עוד לא אומר שאני דביל. אני מבין את המרמור לחיות במדינה שאין לך שום קשר אליה אבל זאת כבר בעיה שלכם, ד"ש לסבתא (אני בטוח שהיא במרחק נגיעה)
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים הרוסים לא עלו בגלל שטוב בישראל, הם עלו בגלל שרדפו אותם עצם היותם יהודונים.ופעם אחרונה שבדקתי אם לא הרוסים שנלחמו המדינה הזאת הייתה מזמן נקראת פלסטין עם תל"ג כלכך נמוך שכל חפיסת סיגריות הייתה מעלה אותו
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים אלקס, זה שאמא ואבא שיקרו שהם יהודים ועלית לארץ כי רע ברוסיה עוד לא אומר שאני דביל. אני מבין את המרמור לחיות במדינה שאין לך שום קשר אליה אבל זאת כבר בעיה שלכם, ד"ש לסבתא (אני בטוח שהיא במרחק נגיעה)אלקס LOLזה שקוראים לי אלכס לא הופך אותי לרוסי, חתיכת יהודון-גזען.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.