עבור לתוכן

עזרה| בעיות עם קבצי MKV

Featured Replies

פורסם

תראו אני כבר מכיר את הבעיה הזאת הרבה זמן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לפתוח את התיקייה של סרטי HD בלי שתהיה לי הבעיה הזאת.

הבעיה היא שהזיכרון RAM מזנק ל99% כשאני נכנס לתיקייה של סרטי HD (MKV) או פשוט נכנס לסרט MKV.

אני כנראה לא היחיד בעולם עם הבעיה הזאת כי אני מוצא עליה לא מעט חומר אבל שום דבר לא מסדר לי את הבעיה... מה לעשות?!?!?!?1

פורסם

תשנה את אופן התצוגה בתיקיה ל- LIST או DETAILS

פורסם

כבר כתבתי על זה כאן למשיהו עם אותה בעיה, אני לא מוצא את ההודעה הזו. בכל אופן? יש לך במקרה את חבילת המקודדים של SHARK? הבעיה נגרמת כיוון שברגע שאתה נכנס לתיקיה המחשב עובד קשה כדי ליצור THUMBNAIL לסרטים (אייקון שמוצג כתמונה מהסרט). אם באמת תשנה את התצוגה ל LIST הבעיה תפטר. או שבאחת ההגדרות תגדיר שלא יהיה THUMBNAIL.

פורסם

thumbnail לקבצי וידאו זה אחד הדברים הידועים לשמצה כטוחנים הרדיסק ותוקעים את המערכת מאז שמיקרוסופט הכניסו את זה למערכת שלהם והגדירו את זה כברירת מחדל.

אאל"ט זה לא רק thumbnail שגורם לצרות, זה גם החיפוש בקובץ וידאו כדי לשלוף ממנו כמה נתונים בסיסיים.

ומאז ועד היום המון צרות עם פורמטים וכל מיני, הכל כדי שתוכל לראות תמונה שלא אומרת לך כלום.

במערכת ניווט קבצים שגם כך מוגבלת מאוד ולא מספקת כמעט כלים ונתונים מעבר למינימום.

במערכת הפעלה שאינה עושה הרבה כדי לתמוך בפורמטים נפוצים/קיימים.

פורסם
  • מחבר

זה עבד! תודה חברה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים