פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים קניתי בעקבות ההמלצה את כרטיס המסך של ATI 6670 למחשב שלי על מנת להריץ BLUE RAYS ומשחקי 3D חיברתי כבל HDMI לכרטיס על מנת לשמוע גם AUDIO איכותי של DD וDTS דרכו - אך משום מה בWINDOWS אני רואה אפשרות רק ל2 רמקולים ולא עובר דרכו הSOUND הדיגטלי ב5.1 ערוצים ניסיתי גם את הDRIVER של REALTEK וגם את של ATI ובשניהים אותה בעיה
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים לאן חיברת את הכרטיס?שים לב שהוא לא יכול להוציא 5.1 במשחקים. רק בסרטים או דברים אחרים שקודדו מראש בסראונד.
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים מחבר אני עוד לא מדבר על משחקים אני מדבר על סרטים שמגיעים עם DD או DTS ועל העובדה שאין אפשרות אפילו במאפיינים להוציא 5.1 דרך הHDMI
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים כבל ה HDMI, לאן הוא מחובר בזמן שאתה בודק את המאפיינים של הכרטיס? לרסיבר? אם כן, איזה רסיבר? הרסיבר תומך ב DD או AC3?
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים מחבר הכבל מחובר לטליוויזה והיא מחוברת לRECIVER עם OPTICAL - הRECIVER אכן ידע לעבד DTS וDD, וגם כאשר אני מזרים מדיה לטלוויזיה דרך הכבל רשת (יש לה אפשרות כזאת) אני מקבל את הDD והDTS בRECIVERיש כאן בעיה בHANDSHAKק של הHDMI - הוא לדעתי מנטרל את האופציה ליותר מ2 ערוצים
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים ניסית לנגן סרט מהמחשב? זה לא נותן סראונד?ולמה אתה לא מחבר את המחשב ישר למערכת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.