עבור לתוכן

התקנת מערכת הפעלה,בנייד ללא כונן אופטי,כיצד ניתן לבצע?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז ככה, (אני ינסה לתאר את כל ההשתלשלות הענינים)

איפסתי את הביוס (בהתחלה, לא עזר. אגב, לידע כללי, טיילתי שם בביוס וכמעט שאין שום הגדרות שם.. ביוס ממש ממש מצומצם).

הכנתי DOK התקנה הן עם תוכנה בשם wintoflash והן באותה הדרך שאיש המערות היקר הציע, שנהם (לפחות למראית עין) הפיקו DOK של וינדוס 7 שהוא BOOOTABLE. תמיד הצלחתי לעשות בוט אל תוך תוכנית ההתקנה של הוינגוס.

בשני המקרים, נעצרתי שלב ממש התחלתי, כאשר ניתנה לי הודעה זאת: (תמונה מיד תועלה)

אילתרתי, ומכיוון שלא יכולתי "לעיין" ולמצוא את הדריבר בDOK (הוא לא מופיע ברשימת הכוננים) הייתי יצירתי, העלתי את כל קבצי הוינדוס על כרטיס SD (שהוא דווקא כן מזוהה ואפשר "לעיין בו") והכנסתי.. והרצתי שוב את ההתקנה.

הפעם הוא לא עצר אותי במסך הזה, אלה עצר אותי במסך הבא: (תמונה מיד תועלה)

אציין שוב שניסיתי לפרמט את הכונננים, לחלק לשני מחיצות, גם לארבע, וכו וכו.

כמו שאתם רואים יש שם אפשרות להזין דריבר (כאן לדעתי טמון הכלב)

ניסיתי לשים על הכרטיס SD דריבר של הדיסק קשיח (כפי שהורדתי מהאתר הרשמי של דל לדגם המחשב שלי)

העלתי אותו.. הוא חשב קצת וחזר לאותו מסך... בלי לקדם אותי אבל גם בלי לתת הודעת שגיאה כלשהיא

זהו, מעבר לזה אין לי מושג מה לעשות, אני מניח אבל שהמערכת רוצה איזשהוא דריבר, או קובץ, ובגלל שאין סידי היא מתבלבלת ולא יודעת מאיפה לשלוף אותו. אז מאיפה לשלוף אותו?

או שאני לא בכיוון? הצילו...

כמה דקות ואני מעלה את התמונות

• תגובות 35
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את אותה שגיאה שאתה מדבר עליה פתרתי בעבר ע"י שינוי מקום החיבור של הקשיח על הלוח (בנייח) או ע"י התקנה מכונן אופטי.

אתה מדבר על זה?

12232

פורסם
  • מחבר

:)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לא, בקבצים שצירפתי רואים את נוסח ההודעה :)

פורסם
  • מחבר

התחלתי לנבור שם.. לא מבין דבר וחצי דבר. (יש לי בעיות עם שפות, סליחתכם)

הבנתי על משהו לשחק עם הDOK ולהסביר אותו במהלך ההתקנה או משהו בסגנון, עדיין לא עברתי את השלב שנתקעתי בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים