עבור לתוכן

הפעלת משחק במצב DX8.1 במקום 9, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

הייתי אצל מישהו שקנה FX5200 מעפן של אסוס.

המשחק NFS:U עובד אצלו ממש לאט ואני יודע שזה בגלל שהוא עובד בDX9 והכרטיס הזה תומך בDX9 אבל המשחק ממש זוחל!!

האם יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 כדי שיפעל מהר?

תודה :D

פורסם

אני לא סגור אם המשחק כתוב ל 9 או ל 8.1

אבל אם המשחק נכתב ל 9 אין שום אפשרות להפעיל אותו ב 8.1 וגם אם היה לו כרטיס 8.1 הוא היה עובד ב 9 רק שאת החישובים היה עושה המעבד ולא הGPU שעל הכרטיס.

משחק שנכתב ב 9 לא יכול לפעול ב 8.1 כי לא כל הפונקציות ממומשות ב 8.1

הכי טוב פשוט להוריד רזולוציה ופרטים - זה אמור לשפר ביצועים...

פורסם
  • מחבר

אני לא סגור אם המשחק כתוב ל 9 או ל 8.1

אבל אם המשחק נכתב ל 9 אין שום אפשרות להפעיל אותו ב 8.1 וגם אם היה לו כרטיס 8.1 הוא היה עובד ב 9 רק שאת החישובים היה עושה המעבד ולא הGPU שעל הכרטיס.

משחק שנכתב ב 9 לא יכול לפעול ב 8.1 כי לא כל הפונקציות ממומשות ב 8.1

הכי טוב פשוט להוריד רזולוציה ופרטים - זה אמור לשפר ביצועים...

יכול להיות שאתה צודק אבל לפי מה ששמעתי זה שאם אין לך כרטיס שתומך בDX9 אז אתה פשוט לא תראה אפקטים של DX9.

NFS:U בהחלט נכתב לDX9 ואני בטוח בזה.

העניין הוא שזה לא היגיוני!

יש לו מחשב P4-1.6, 256MB SDRAM וכרטיס מסך FX5200 והמשחק מקרטע לו אפילו ב800 על 600 באיכות בינונית!

הבעייה לא בחלונות מכיוון שניסיתי להפעיל את המשחק על חלונות 98 נקי שהותקן אצלו בנוסף לXP שהיה כבר.

לחבר שלי יש P3-660MHz 384MB SDRAM וכרטיס מסך GeForce 4 MX440 ואצלו המשחק עובד יותר טוב! זה לא היגיוני!

וזה בטח לא בגלל שיש לו יותר זכרון.

פורסם

אם הוא באמת DX9 יכול להיות שבפורומים של המשחק או במדריכים לשיפור ביצועים (READMEים באתר) יש מידע על פקודות שמאפשרות לך להריץ אותו על הגדרות חלשות שונות מהאפשרויות הרגילות של המשחק ( HIGH LOW...) כפי שהיה ניתן לעשות בHALO

פורסם

בדקתי אתמול Terminator 3 והוא מקרטע וצולע גם. ואני לא יודע מה לחשוב, אולי הדרייברים של NVIDIA מתחילים

לאבד תאימות למשחקים או שהמשחק ממש על הפנים

פורסם

חברה המשחק עובד טוב על G2MX על 800X600X32

אולי תנסו לעדכן דריברים.

אני בדקתי אותו על

P3 866Mhz

256MB RAM

GeForce2MX 400 64MB

עבד אחלה

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק העניין שהמשחק עובד טוב עם כרטיסים ישנים ועם הFX5200 הוא עובד לאט והסיבה ההגיונית היחידה זה בגלל שהוא מפעיל אותו בDX9 (אישית לא ראיתי שום הבדל בין התמונה שהתקבלה מהכרטיס מסך (GF1 ענתיקה) לבין הFX5200 ה"חדש" :\)

גם לא בMaxPayne2 שגם הוא תומך בDX9.

פורסם

במשחק יש שימוש ב Shaders רק באופציות של Motion Blur ו Light Trailr ...

תנסה לכבות את זה .

פורסם

ואם אין דרך המשחק אז תנסה עם הRIVA TUNER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים