פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים שלום...כבר הרבה זמן קורה לי שאני משחק בCS 1.6 וכל כמה זמן פתאום נתקעת לי התמונה והסאונד והמחשב עושה ריסטרט לבד.אמרו לי לבדוק טמפ', ואחרי שבדקתי גיליתי שכל המחשב בסדר חוץ מהלוח אם שעומד על 81 מעלות!! האם אפשר לעשות משהו או חייב לקנות חדש? אם לקנות חדש אז תמליצו לי בבקשה איזה כדאי...ד"א הוספתי 2 מאווררים קטנים כאלה שהיו לי ליד הלוח אם וזה השתפר רק ל80 מעלות..תודה לעוזרים!!
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים זה לא אמור לקרות(בלוחות אם), ניקתה אבק לאחרונה? ומה הדגם של הלוח אם(עדיף שתביא את כל המפרט)?
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר ניקיתי אבק לפני שבוע בערך...לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3AMD Phenom[tm] || X3 7203.25 GB RAMכרטיס מסך ATI RADEON HD 4850יש משהו לעשות או שצריך לקנות חדש...?
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים לא כתוב מה זה החיישן הזה.תפתח את דלת המארז ותכוון פנימה מאורר חדר ותראה אם זה משפיע על החיישן הזה - לך תדע אולי זה בכלל איזה חיישן תקולאיזה ספק מותקן אצלך ?האם אחד ממרכיבי המערכת ב- OC ?האם פתחתה את הליבה הרביעית של המעבד ?
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים פותח התרד לפני שאתה מחליט..אכן תבצא בדיקה..תבצע בדיקת מאמץ או שתבצע בדיקה עם מאוורר ומארז פתוח..תראה אם החיישן הנ"ל זז בקריאה..אם לא..אז זאת קריאה מחיישן שלא קיים..ולא צריך ליחס לו חשיבות..מה שכן התופעה שאתה מתאר יכולה להתרחש מהתחממות של כמה רכיבים..שבראש עומד הכרטיס מסך (במיוחד שזה במשחק)..ולכן אחרי הבדיקה של החיישן תבדוק את הכרטיס מסך מנוחה/מאמץ..
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר ספק Gigabye GA-MA770-UD3אם אני לא טועה אין לי OC בשום מרכיב.. אולי במעבד אני לא בטוח.. איך בודקים?לא פתחתי את הליבה.. אין לי מושג מה זה חחחאיך מבצעים בדיקת מאמץ? ובקשר למאוורר אני אבדוקתודה
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים בדיקת OC אפשר לבדוק ב-CPU Z, GPU Z, OCCT(אפשר לבדוק אוברקלוק למעבד גם דרך ה-Windows תלחץ מאפיינים על המחשב שלי וחפש את תדר הבסיס של המעבד, התדר הנוכחי היה אחרי @).בדיקת מאמץ אפשר לעשות ב-OCCT(למעבד ולכרטיס מסך).
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר בדיקת OC אפשר לבדוק ב-CPU Z, GPU Z, OCCT(אפשר לבדוק אוברקלוק למעבד גם דרך ה-Windows תלחץ מאפיינים על המחשב שלי וחפש את תדר הבסיס של המעבד, התדר הנוכחי היה אחרי @).בדיקת מאמץ אפשר לעשות ב-OCCT(למעבד ולכרטיס מסך).אני לא ממש מבין כל מה שאתה רושם פה חחחח אני לא מבין גדול במחשבים...בכל מקרה אתם אומרים שאפשר להסתדר עם הבעיה לבד? או לדבר עם טכנאי?
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים הן תוכנות. תחפש אותם בגוגל, תוריד את התוכנה(אחת מהן) ואז תעלה תצלום מסך של הדף הראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.