עבור לתוכן

מתלבט בין 3 חברות ללוח אם

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בעיקר בין 3 דגמים לצורך OC וגיימינג כבד...

יש לי i7 2600k

4GBX2 DDR3 1600 g.skill

ואני רוצה לקנות לוח אמ שיתן לי את התפוקה המירבית לOC איכותי.

הדגמים שאני מתלבט בינהם הינם:

ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 P8Z68-V PRO Gigabyte Z68X-UD4-B3

אזמח להמלצה מה עדיף לגם פירוט למה....?

פורסם

שלום arield וברוך הבא לפורום.

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את שם הפלטפורמה או דגם המעבד, את השימושים ואת התקציב.

האם יש לך דרישות נוספות מלוח האם מלבד אלה שכבר ציינת?

האם אתה מתכנן OC גבוה? כלומר בערך עד למגבלות קירור האוויר? אם לא, ציין לאיזה תדר אתה רוצה להגיע.

לא ממש הבנתי אם המעבד כבר אצלך או שאתה פשוט מתכנן לקנות אותו, אם הוא עדיין לא אצלך אז עדיף שתקנה את ה-Core i5-2500K. לשימושים שלך אין שום טעם להשקיע עוד כמה מאות שקלים ב-Core i7-2xxx.

פורסם
  • מחבר

-ערכתי-

המעבד כבר אצלי,אינ רוצה לעשות OC למקסימום שהקירור יכול לתת לי כמובן שהיציבות חשובה מאוד.

אני גיימר כבד ולכן ארצה לבצע OC כמו שכבר ציינתי.

חשוב לי שיהיו כל החיבורים החדישים בלוח האם כמו usb3,esata,sata3 ושהלוח יתמוך בraid 0 1 5 !

אלו הם הדרישות שלי מהלוח.

אבקש המלצה בין 3 הדגמים שרשמתי או דגם אחר שאתם חושבים שהו טוב.

בנוסף לכך יש לי עוד שאלה- אם יש לי DDR 3 1600 MHZ כשאני עוש OC מהירות התדר שלו עולה גם כן?

פורסם

1. הכותרת עדיין לא עניינית. או שתכתוב בה את שמות הדגמים אם אתה מתלבט רק ביניהם, או שתכתוב בה את הפרטים שיעזרו להמליץ לך על לוח אם אתה מבקש המלצה כללית על לוח (ראה בהודעה הקודמת שלי).

2. אף אחד מהלוחות האלה, למעט ה-ASrock Z68 Extreme 4 אינו בדיוק משתלם עבורך.

אם אתה מחפש לוח Z68 משתלם שלא יגביל אותך ב-OC אז בחן את ASrock Z68 Extreme 3 Gen3.

מבין הלוחות של Asus תקנה את ה-P8Z68-V ולא את ה-PRO.

אם את רוצה לוח P67 תבחן גם את הלוחות של MSI, גם להם מערכת חשמל טובה.

3. למשחקים מה שחשוב הוא הכרטיס הגרפי, OC למעבד ממש לא נחוץ כדי לשחק. הוא יועיל כנראה רק כשהמערכת כבר תתחיל להתיישן מעט.

4. בפלטפורמת SB אתה מבצע OC באמצעות העלאת המכפלה של המעבד. אתה לא משנה את תדר הבסיס ולכן תדר אפיקי התקשורת השונים, ובכללם הזכרון, לא משתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים