עבור לתוכן

XSPC RS240 איך הוא לOC ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לעשות OC למעבד (2500K) לאיזור ה-4.5 +- ואני רוצה שהמערכת תהיה קרירה גם במאמץ מלא!

הבנתי שה- RS240 יכל לעשות את העבודה.. עכשיו השאלה שלי היא:

האם כדאי להוסיף עוד כמה דולרים ולקנות את סדרת ה-RX או שזה לא ממש חשוב ?

פורסם

ללופ של מעבד בלבד גודל הרדיאטור יהיה מספיק בהחלט, לעניין ה-RX אז כאן יש העדפה על סוג המאווררים שתעבוד איתם מכיוון שה-RX מותאם יותר למאוררים עד 1500RPM וה-RS מותאם יותר למאוררים בעלי RPM גבוהה עקב צפיפות גדולה של הסניפירים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני יילך על Gentle Typhoon כי הם ממש שקטים ואני לא רוצה רעש של גנרטור במחשב..

מה אתה אומר ?

פורסם

יש כמה דגמים של GT...

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח על המלצה למאווררים שאפשר להשקיע..

ד"א מאיזה חנות אני יכל להזמין? וכמה זה יצא לי הכל יחד ? (אין לי בעיה להזמין מחו"ל)

פורסם

אתה רציני?

אתה מצפה שנחפש בשבילך בחנויות, נרכיב לך מערכת קירור מים, ובנוסף נחשב לך את המחיר + משלוח?

עזוב, תגיד לי איפה אתה גר ואני גם אבוא אישית לאסוף את החבילה מהדואר בשבילך.

פורסם

www.sidewindercomputers.com

RS240 Kit = 130$

Shipment = 53$

מומלץ להוסיף לזה משחה טרמית יותר טובה.

אפשר להוסיף גם צינורות יותר טובים כי הצינורות בערכה ברמה נמוכה (אי אפשר לעשות "פניות" חדות יותר מידי והם מצהיבות יחסית מהר)

אבל הצינורות זה בגדר המלצה, ממש לא חובה.

וכמובן להוסיף Silver Coil שעולה 5$

פורסם
  • מחבר

כמה יוצא לי עם כל מה שאמרת ?

ד"א ראיתי שבאתר XOXIDE המשלוח יותר זול .. 40$

פורסם

פותח התרד תריץ חיפוש קטן דברו על הקיט הזה לא מעט :xyxthumbs:

ואם מצאת יותר זול אז תרכוש משם ;)

מה גם שיש לך סטיקי בנוגע לקירור מים חנויות וכו..

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

קראתי על ה-RASA 240 והבנתי שהוא מצויין ונותן תמורה מלאה למחיר שלו > החלטתי ללכת עליו.

עכשיו, הבנתי שצריך לעשות בדיקות שאין נזילות וכל זה לפני שמתקינים על המערכת עצמה.

- מה אני צריך לקנות בשביל הבדיקות הללו ?

- ואם פספסתי איזה בדיקה כלשהי, אז תאמרו לי.

פורסם

אתה צריך לקנות את המערכת להרכיב אותה לא על הרכיבים על כלום ולהריץ אותה לבדוק שאין נזילות

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם הספק לא מחובר ללוח אם הוא לא יעבוד ..

אפשר לבדוק כשהיא מחוברת רק ללוח אם אבל לא למעבד וכל זה ? ואני ישאיר את הקירור שיש כרגע מחובר עד שאני ייבדוק ..

פורסם

חבר את המערכת, שים אותה ליד המחשב, פתח את המחשב, חבר את המשאבה לספק, הדלק את המחשב.

פורסם

תעשה קצר בין החוט הירוק לכל אחד מהחוטים השחורים בקונקטור של הלוח האם כדי ״לעבוד״ על הספק שהוא מחובר ללוח אם.

ואפשר לעשות את הבדיקה הזו גם כשהמערכת מחוברת בתוך המחשב.

אם תעשה את זה עם הקצר ותנתק את כל הרכיבים מהספק לא תהיה בעיה כי לא יגיע אליהם מתח.

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד ספק אחר של מחשב אחר 550W של Mustiff אני רק לא יודע עד כמה הוא טוב .. הוא עומד בינתיים ..

יש לי עוד שאלה, בגלל שהמערכת בבדיקה לא תהיה מורכבת בתוך המארז, אז אני יכל פשוט לרוקן את המים ולחבר אותה על המערכת ולהרכיב אותה שוב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים