פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק.התקנתי את המשחקים הבאים:DEAD ISLANDCALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTIONרק המשחק הראשון ברשימה עבד.בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה.יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BITDIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי).התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA.וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין לי מושג כיצד לדעת מה הן אותן תוכנות.התוכנות שמגיעות בדיסק ההתקנה עם המשחק עצמו התקנתי אבל זה לא עזר... אודה לקבל עזרתכם
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים אולי בגלל שהמשחקים פרוצים ולא שמת CRACK כמו שצריך?מה המפרט של המחשב?(מעבד,זכרון,כרטיס גרפי)?
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר http://www.upf.co.il/file/947997342.htmlיש פה קובץ עם הפרטי מערכת המרכזייםבאמת שהסיפור הזה מתחיל לדכא אותי ואני לא מצליח למצוא אינפורמציה בנושא בשום מקום
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים לפעם הבאה, רוצה עזרה - תרשום מפרט כמו בנאדם. אל תשלח אנשים לפלט DXDIAG להורדה.לעניין - אם התקנת את משחקים כמו שצריך, זה לא אמר לקרות. זה בטוח לא תקלת חומרה, אם הראשון עובד. נסה להתקינם מחדש כאדמיניסטרטור.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים אל תצפה פה לעזרה על איך להפעיל את המשחקים הפרוצים בכל מקרה אם אתה צריך עזרה בלגרור קבצים כנראה שכדאי שלא תיגע במחשב
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר לא זקוק לעזרה בלגרור קבצים תודה על העוקצנות וחוסר הרצון לעזור. בבקשה אל תגיב יותר לא בא לי לפתוח שרשור של ספאם וטמטום, את העצבים שלך או ההתנשאות שלך או מה שזה לא יהיה תשאיר למקומות אחרים ולאנשים אחרים.זו לא פעם ראשונה שאני מריץ משחקים פרוצים וגם לצערי לא פעם ראשונה שאני נתקל בתגובות לא ראויות של אנשים עם בעיות כאלו או אחרות.בכל מקרה מי שמעוניין לנסות ולעזור אני אודה לו...
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים זה לא עניין של בעיה זה עניין של חוקים זה שאתה נרשם לפורום וכותב בו הודעות בלי לקרוא את החוקים זה ביזיון 1 ואז להגיד למנהל הפורום שהוא מתנשא ו"מוציא עליך את העצבים שלו" זה ביזיון 2
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים לא הייתי אומר שזה ביזיון, יש פה מישהו שצריך עזרה ובמקרה הוא חדש ולא ידע שלא מביאים לינקים לאתרי הורדות או שהפורום לא עוזר בתקלות עם משחקים פרוצים. לא צריך לתקוף.גם לא הבנתי למה אתה לוקח את זה אישי, למה שזה יבזה את הפורום או אותך?צריך פשוט להסביר לו בנועם ובמקצועיות.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים זה מאוד מפריע לי שאנשים כנורמה חושבים שגם אפשר להוריד משחקים בחינם וגם לקבל על זה תמיכה בפורומים תקינים כמו HWZמפריעה לי גם העובדה שאנשים לא קוראים את החוקים של הפורום שהם כותבים פה אבל ניחא
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים תנסה תאימות לXP, הסרה והתקנה לתיקיית Default גם יכולה לעזור, או שאולי יש איזשהו תיקון שלא ראית...
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים אני נועל את הדיון הזה - לפותח הדיון - כמו שכבר נאמר כאן - נא קרא את חוקי הפורום - כל דיון על תוכנות פרוצות\לא חוקיות וכיוב לא במקומתנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.