עבור לתוכן

מחשב חדש לא מריץ משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק.

התקנתי את המשחקים הבאים:

DEAD ISLAND

CALL OF JUARED

DEUS EX HUMAN REVOLUTION

רק המשחק הראשון ברשימה עבד.

בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה.

יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT

DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי).

התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA.

וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין לי מושג כיצד לדעת מה הן אותן תוכנות.

התוכנות שמגיעות בדיסק ההתקנה עם המשחק עצמו התקנתי אבל זה לא עזר...

אודה לקבל עזרתכם

פורסם

אולי בגלל שהמשחקים פרוצים ולא שמת CRACK כמו שצריך?

מה המפרט של המחשב?(מעבד,זכרון,כרטיס גרפי)?

פורסם
  • מחבר

http://www.upf.co.il/file/947997342.html

יש פה קובץ עם הפרטי מערכת המרכזיים

באמת שהסיפור הזה מתחיל לדכא אותי ואני לא מצליח למצוא אינפורמציה בנושא בשום מקום

פורסם

לפעם הבאה, רוצה עזרה - תרשום מפרט כמו בנאדם. אל תשלח אנשים לפלט DXDIAG להורדה.

לעניין - אם התקנת את משחקים כמו שצריך, זה לא אמר לקרות. זה בטוח לא תקלת חומרה, אם הראשון עובד. נסה להתקינם מחדש כאדמיניסטרטור.

פורסם

אל תצפה פה לעזרה על איך להפעיל את המשחקים הפרוצים

בכל מקרה אם אתה צריך עזרה בלגרור קבצים כנראה שכדאי שלא תיגע במחשב

פורסם
  • מחבר

לא זקוק לעזרה בלגרור קבצים תודה על העוקצנות וחוסר הרצון לעזור. בבקשה אל תגיב יותר לא בא לי לפתוח שרשור של ספאם וטמטום, את העצבים שלך או ההתנשאות שלך או מה שזה לא יהיה תשאיר למקומות אחרים ולאנשים אחרים.

זו לא פעם ראשונה שאני מריץ משחקים פרוצים וגם לצערי לא פעם ראשונה שאני נתקל בתגובות לא ראויות של אנשים עם בעיות כאלו או אחרות.

בכל מקרה מי שמעוניין לנסות ולעזור אני אודה לו...

פורסם

זה לא עניין של בעיה זה עניין של חוקים זה שאתה נרשם לפורום וכותב בו הודעות בלי לקרוא את החוקים זה ביזיון 1 ואז להגיד למנהל הפורום שהוא מתנשא ו"מוציא עליך את העצבים שלו" זה ביזיון 2

פורסם

לא הייתי אומר שזה ביזיון, יש פה מישהו שצריך עזרה ובמקרה הוא חדש ולא ידע שלא מביאים לינקים לאתרי הורדות או שהפורום לא עוזר בתקלות עם משחקים פרוצים. לא צריך לתקוף.

גם לא הבנתי למה אתה לוקח את זה אישי, למה שזה יבזה את הפורום או אותך?

צריך פשוט להסביר לו בנועם ובמקצועיות.

פורסם

זה מאוד מפריע לי שאנשים כנורמה חושבים שגם אפשר להוריד משחקים בחינם וגם לקבל על זה תמיכה בפורומים תקינים כמו HWZ

מפריעה לי גם העובדה שאנשים לא קוראים את החוקים של הפורום שהם כותבים פה אבל ניחא

פורסם

תנסה תאימות לXP, הסרה והתקנה לתיקיית Default גם יכולה לעזור, או שאולי יש איזשהו תיקון שלא ראית...

פורסם

אני נועל את הדיון הזה - לפותח הדיון - כמו שכבר נאמר כאן - נא קרא את חוקי הפורום - כל דיון על תוכנות פרוצות\לא חוקיות וכיוב לא במקומתנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים