פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים מחבר בדקתי עם כרטיס בודד וזה הרבה פחות מהיר יש הבדל עצום,ואני יבדוק את הדרייברים ויחזור לעדכן תודה.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים כל כרטיס עובד בPCIE X8 במקום לעבוד על PCIE 2.0 X8 יכול להיות שזאת הבעיה
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים זה אמור להציג PCIE כל עוד הכרטיסים לא נותנים תפוקה מלאה. ברגע שנדרש מהכרטיסים מאמץ מלא, אתה אמור לראות את השדה משתנה ל PCIE 2.0 אוטומאטית בתוכנה וחוזר חלילה.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים סגור את הדפדפן ותמתין כמה שניות עם GPU-Z מופעל ברקע, זה אמור להיות אותו הדבר + מהירות הליבה של הכרטיס ב tab של ה sensors אמורה דינאמית ליפול לכמה עשרות מגהרצים (במקרה של ה 560Ti, מדובר ב 50מ"ה). אם לא, ככל הנראה שלסידרה 4xx יש ניהול צריכת חשמל שונה במקצת.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים אז זו לא הבעיה. אמרתי שיכול להיות טעות בזיהוי.בכל מקרה תעדכן דריבר למה שהציעו - הם הכניסו די הרבה שיפורים לSLI של 560TI ותריץ 3DMARK VANTAGE
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים יש סיבה שאני לא ממהר להמליץ על מערכים וזה מאותה סיבה שפירקתי את המערך שלי.נפילת פריימים במערך זה דבר אופייני.לפעמים מסדרים את זה עם דרייברים חדשים או פאטצ'ים חדשים למשחק ולפעמים לא.על כל מקרה ב nVidia Control Panel צריך להיות לך שם איזה אופציה שמצד אחד יש לך Performance ומצד שני Smooth או משהו כזה. תזיז את זה עד הסוף לכיוון ה Smooth אולי זה יעזור. בגדול בגלל שיש לך שני כרטיסים וכך וכך הפריים רייט צריך להיות גבוה יחסית אז אתה אמור להעדיף כל אופציה על Performance. גם אם תהיה ירידה של 10% בביצועי המערך זה עדיין שווה משחקיות חלקה וקצב פריימים פחות או יותר קבוע.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר אוקי אני בדיוק עכשיו יתקין את הדרייברים נתחיל מזה נראה אם באמת יש הבדל,דרך אגב בבחירה של הSLI של הפיזיקס על מה זה אמור להיות?recommanded או CPU? למרות שבדקתי את הכל ונראה לי שCPU הכי מהיר.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר יש קצת שיפור עם הדרייבר החדש אבל עדיין במטרו בקטע בהתחלה שיש את כל הערפל והתאורה זה לאט,טיפה יותר מהיר ממקודם,אני יודע שמטרו זה לא דוגמה לבדוק אבל עדיין זה אמור לעבוד חלק שם,אני יבדוק שאר משחקים ואת הבנצ'מרק שנתתם לי
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר אוקי אחרי הבנצ'מרק שעשיתי התוצאות היו נמוכות 27 אלף, וזה רשם לי שזה נמוך בהשוואה לאותה מערכת אצל אנשים אחרים ובגורו הציון היה 31 אלף.וביו טיוב ראיתי מישהו עם 35 אלף,בכל אופן אין לי מושג מה הבעיה עדיין
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים זה הרבה פעמים רושם שזה נמוך.זה סתם פרסומת לתוכנה שמעורבת בדף.אם אתה לא על OC אז זה נשמע בסדר, אני מתאר לעצמי שאלו שהגיעו ל 31 ו 35 הם עם OC דיי רציני.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר אוקי אם אתה אומר אז סבבה,יש עוד אנשים עם מערכת דומה לשלי שבדקו את הכרטיסים אולי,יהיה מעניין לראות תוצאות אחרות.יכול להיות שהכל באמת בסדר כי חוץ ממטרו הכל עף בנתיים ואחרי הדרייברים,נחכה לבדוק עם באטלפילד 3 וכל המשחקים שיצאו מחודש הבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.