עבור לתוכן

בעיות עם gtx 560ti ב-SLI

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם כרטיס בודד וזה הרבה פחות מהיר יש הבדל עצום,ואני יבדוק את הדרייברים ויחזור לעדכן תודה.

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל כרטיס עובד בPCIE X8 במקום לעבוד על PCIE 2.0 X8 יכול להיות שזאת הבעיה

פורסם
  • מחבר

אוקי ואם זאת הבעיה איך מסדרים ?

פורסם

זה אמור להציג PCIE כל עוד הכרטיסים לא נותנים תפוקה מלאה. ברגע שנדרש מהכרטיסים מאמץ מלא, אתה אמור לראות את השדה משתנה ל PCIE 2.0 אוטומאטית בתוכנה וחוזר חלילה.

פורסם

דווקא אצלי זה מופיע תמיד על 2.0 במערכת P55 עם GTX470

פורסם

סגור את הדפדפן ותמתין כמה שניות עם GPU-Z מופעל ברקע, זה אמור להיות אותו הדבר + מהירות הליבה של הכרטיס ב tab של ה sensors אמורה דינאמית ליפול לכמה עשרות מגהרצים (במקרה של ה 560Ti, מדובר ב 50מ"ה). אם לא, ככל הנראה שלסידרה 4xx יש ניהול צריכת חשמל שונה במקצת.

פורסם
  • מחבר

לא הוא צודק בדקתי עכשיו ובמשחק זה מראה על 2

פורסם

אז זו לא הבעיה. אמרתי שיכול להיות טעות בזיהוי.

בכל מקרה תעדכן דריבר למה שהציעו - הם הכניסו די הרבה שיפורים לSLI של 560TI ותריץ 3DMARK VANTAGE

פורסם

יש סיבה שאני לא ממהר להמליץ על מערכים וזה מאותה סיבה שפירקתי את המערך שלי.

נפילת פריימים במערך זה דבר אופייני.

לפעמים מסדרים את זה עם דרייברים חדשים או פאטצ'ים חדשים למשחק ולפעמים לא.

על כל מקרה ב nVidia Control Panel צריך להיות לך שם איזה אופציה שמצד אחד יש לך Performance ומצד שני Smooth או משהו כזה. תזיז את זה עד הסוף לכיוון ה Smooth אולי זה יעזור. בגדול בגלל שיש לך שני כרטיסים וכך וכך הפריים רייט צריך להיות גבוה יחסית אז אתה אמור להעדיף כל אופציה על Performance. גם אם תהיה ירידה של 10% בביצועי המערך זה עדיין שווה משחקיות חלקה וקצב פריימים פחות או יותר קבוע.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני בדיוק עכשיו יתקין את הדרייברים נתחיל מזה נראה אם באמת יש הבדל,דרך אגב בבחירה של הSLI של הפיזיקס על מה זה אמור להיות?recommanded או CPU? למרות שבדקתי את הכל ונראה לי שCPU הכי מהיר.

פורסם

לא CPU זה בטוח.

הכרטיסי מסך צריכים לעבד את ה Physx, לא המעבד.

פורסם
  • מחבר

יש קצת שיפור עם הדרייבר החדש אבל עדיין במטרו בקטע בהתחלה שיש את כל הערפל והתאורה זה לאט,טיפה יותר מהיר ממקודם,אני יודע שמטרו זה לא דוגמה לבדוק אבל עדיין זה אמור לעבוד חלק שם,אני יבדוק שאר משחקים ואת הבנצ'מרק שנתתם לי

פורסם
  • מחבר

אוקי אחרי הבנצ'מרק שעשיתי התוצאות היו נמוכות 27 אלף, וזה רשם לי שזה נמוך בהשוואה לאותה מערכת אצל אנשים אחרים ובגורו הציון היה 31 אלף.

וביו טיוב ראיתי מישהו עם 35 אלף,בכל אופן אין לי מושג מה הבעיה עדיין

פורסם

זה הרבה פעמים רושם שזה נמוך.

זה סתם פרסומת לתוכנה שמעורבת בדף.

אם אתה לא על OC אז זה נשמע בסדר, אני מתאר לעצמי שאלו שהגיעו ל 31 ו 35 הם עם OC דיי רציני.

פורסם
  • מחבר

אוקי אם אתה אומר אז סבבה,יש עוד אנשים עם מערכת דומה לשלי שבדקו את הכרטיסים אולי,יהיה מעניין לראות תוצאות אחרות.יכול להיות שהכל באמת בסדר כי חוץ ממטרו הכל עף בנתיים ואחרי הדרייברים,נחכה לבדוק עם באטלפילד 3 וכל המשחקים שיצאו מחודש הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים